Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Vasile Toma: Cîțu este personificarea a tot ce poate fi mai alterat ca politică și guvernare

Radu Pop
facebook
Vasile Toma

Deputatul PSD Vasile Toma transmite marți că în mandatul premierului Florin Cîțu, singurul lucru care a duduit în țară a fost „dezastrul”.

„Nimic nu este mai periculos și mai dăunător decât cel care își concentrează toată iresponsabilitatea, aroganța și incompetența pentru a le folosi împotriva unui popor care îi devine țintă doar pentru că, vremelnic, se crede mai presus de toți și de toate. Se crede atotputernic.

„Domnule” Cîțu, față de români și de România, aveați și aveți în continuare obligații și responsabilități. Ați tratat funcția de premier ca și cum ne-ați fi făcut tuturor un mare favor. Ca și cum v-am fi datorat ceva, când, de fapt dumneavoastră datorați românilor totul. Numai că ați reușit într-un singur an să ne îndatorați pe toți pe generații și să distrugeți tot ce v-a stat în cale. Singurul lucru care a duduit în țara asta pe timpul nefastului dumneavoastră mandat a fost dezastrul. Un dezastru însoțit de cele mai mari sfidări și indecențe posibile.

Sunteți personificarea a tot ce poate fi mai alterat ca politică și guvernare. V-ați permis să tratați rolul de premier drept instrumentul de satisfacere a unui ego enorm și a unor interese complet străine de acest popor și de această țară. V-ați permis să credeți că românii nu se pot apăra și nu pot fi apărați. Ei bine, pot. Iar moțiunea social-democrată este și rămâne dovada că cei ca dumneavoastră au un singur loc și un singur nume.

P.S. Când vă strângeți lucrurile de la Palatul Victoriei, să nu vă uitați costumul de Superman. Sigur, acolo unde vă veți începe o nouă carieră, va face furori. Noi, popor de nerecunoscători, nu am știut să-i apreciem...valoarea”, spune deputatul PSD într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.