DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Deputatul Vasile Toma, mesaj pentru Florin Cîțu: 'Românii nu vă datorează nimic! Dimpotrivă!'

Facebook
Vasile Toma deputat

Secretarul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, deputatul Vasile Toma, se arată revoltat de ultimele declarații făcute de premierul Florin Cîțu referitoare la alocările bugetare.

„Aflat în plină manifestare a sindromului Hybris, Florin Cîțu, cel pentru care funcția de Premier al României este doar o cale de obținere a puterii personale și de grup, anunță pe un ton fără drept de apel că nu mai vrea investiții în educație, sănătate și cercetare.

Motivul?

„Românii şi noi toţi trebuie să cerem de la guvernanţi ca aceste investiţii din bani publici să se vadă şi în rezultate.”

Absolut minunat, domnule actual Premier, Președinte aspirant! Avem nevoie de rezultate! Numai că, prea ocupat fiind cu alegerile de partid pentru care ați blocat întreaga țară, țin să vă remintesc umătoarele:

1. Educația, sănătatea și cercetarea sunt domeniile în care dumneavoastră și partenerii dumneavoastră de guvernare ați investit cel mai puțin. Aproape deloc! Ele sunt domeniile esențiale pentru orice stat pe care ați reușit să le aduceți la limita distrugerii. De aceea, cred că mai corect și decent ar fi să spuneți că veți continua să nu investiți în educație, sănătate și cercetare.

2. Vorbiți de un principiu de competitivitate pentru resurse ca principal criteriu pentru investiții. În afară de vorbe goale servite pe un ton semidoct cu pretenții dictatoriale, ce competitivitate ați oferit dumneavoastră și partenerii dumneavoastră, domnule Premier-Președinte aspirant? Alta în afară de luptele intestine din coaliția și propriul partid? Alta în afară de postări pe Facebook, acolo unde vă lăudați singur și serviți românilor date false, fără nicio acoperire în realitate?

3. Guvernanții sunteți chiar dumneavoastră. Ați avut suficient timp la dispoziție să oferiți rezultate. Pozitive. Până una alta, tot ce ați servit a fost un lung și de rezultate negative, absolut dezastruoase care au aruncat România cu ani în urmă.

Și dacă tot ne invitați pe toți să vă cerem rezultate, atunci, fiți pregătit, domnule Cîțu, să le și oferiți și să le argumentați. Cu onestitate. Nu cu cifre inventate demontabile la orice analiză minimală.

Ce ați făcut dumneavostră pentru educația, sănătatea și cercetarea din România ca să vă permiteți acum să le puneți la zid?

Ce ați făcut dumneavoastră pentru români ca să vă permiteți ca, zi de zi, să le oferiți lecții, să emiteți pretenții și să îi tratați cu superioritate?

De când sunteți la Guvernare, ați oferit doar datorii publice contractate zilnic, neadevăruri, aroganță, impuneri gratuite, comportându-vă ca și cum toți românii vă sunt datori să vă plătească hachițele, incompetența, orgoliile și interesele de putere.

Spuneți că nu sunteți adeptul investirii banului public oriunde. Serios, domnule Cîțu? Ași spus asta și celor pe care vreți să îi atrageți de partea dumneavoastră pentru a vă asigura președinția de partid?!

Domnule Premier-Președinte aspirant, faceți o confuzie extrem de gravă. Poporul român nu este nici primarii pe care i-ați chemat la Guvernul României și nici efectivul dumneavoastră de partid. Românii nu vă datorează nimic! Dimpotrivă!”, a declarat Vasile Toma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.