Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Vlad Cosma plasat sub control judiciar

vlad cosma
121/VIII/3 din 11 februarie 2014, referitor la inculpatul COSMA VLAD ALEXANDRU, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de trafic de influență (trei acte materiale), cercetat într-un dosar penal alături de alte persoane, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele: La data de 18 februarie 2014, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul COSMA VLAD ALEXANDRU pe întreaga durată a urmăririi penale. Controlul judiciar este o măsură preventivă prevăzută de Noul Cod de Procedură Penală, necesară în scopul împiedicării sustragerii inculpaților de la urmărirea penală. Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul COSMA VLAD ALEXANDRU trebuie să respecte următoarele obligaţii:
  1. să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, ori de câte ori este chemat;
  2. să informeze de îndată Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti cu privire la schimbarea locuinţei;
  3. să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea, conform programului sau ori de câte ori este chemat;
  4. să nu părăsească teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorilor de caz;
  5. să nu se apropie de inculpaţii Alexe Răzvan, Cosma Mircea, Alixandrescu Daniel Adrian şi  de denunţătorii din prezenta cauză penală şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale.
La data de 19 februarie 2014, procurorii au adus la cunoştinţă inculpatului luarea acestei măsuri, în conformitate cu art. 212 din Codul de Procedură penală.   Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.