Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Derapaj grav al unui liberal timișean: De ce toți învingătorii au nume de evrei? Îmi e dor de traci! Am obosit de Iohannis/ Replica conducerii PNL

Facebook
Ionut Nasleu

Liberalul Ioan Nasleu, fost consilier personal al fostului primar Nicolae Robu, actual director la societatea Piețe SA în cadrul Primăriei Timișoara, s-a întrebat pe Facebook de ce ”toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei”, subliniind că a ”obosit de Iohannis” și că urăște ”trădătorii, importatorii de străini”. Totodată, Nasleu îi cataloghează pe cei care-l susțin pe primarul ales Dominic Fritz ca fiind „niște papagali frustrați, iubitori de LGBT”. Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului în România susține că Ioan Nasleu are o gândire nationalistă de ”tip fascist, implicit antisemită” și cere PNL să se autosesizeze și să ia măsuri.

Vezi și: Ilie Năstase, după ce Cristian Tudor Popescu i-a numit 'VITE' pe ortodocși: 'Trebuie pedepsiți într-un fel. Omul ăsta nu e sănătos'

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut”, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook, potrivit PressAlert.ro, după care continuă să spună că ”am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89… ”.

Nasleu s-a întrebat „De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…”.

Șeful de la Piețe SA îi cataloghează pe cei care-l susțin pe primarul ales Dominic Fritz ca fiind „niște papagali frustrați, iubitori de LGBT (…) izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile, Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți”.

Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului în România transmite într-un comunicat că Nasleu se alatură  grupului de politicieni care de-a lungul timpului au dat grai gândirii naționaliste de tip fascist, implicit antisemită”.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Ca urmare, comunitatea solicită conducerii PNl, din care face parte, ”să se autosesiseze și să ia măsurile care se impun în astfel de situații”.

”Considerăm că astfel de politicieni aduc atingere imaginii României și nu pot ocupa funcții publice. Sperăm ca situațiile în care, în trecut, reacțiile generate, la nivelul comunității evreilor, de astfel de “derapaje”, au fost ignorate sau tratate cu toleranță, să nu se repete și în acest caz”, transmite Marco M Katz, director fondator al Centrului.

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a spus că PNL Timiș se delimitează de declarațiile lui Naselu și dezaprobă limbajul și ideile vehiculate.

În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui”, a transmis Alin Nica, potrivit PressAlert.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.