Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Derby de România se joacă în semifinalele Cupei: Gigi Becali e sigur de victoria Stelei

Derby de România se joacă în semifinalele Cupei. Gigi Becali e sigur de victoria Stelei. Astăzi a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, iar supriza din penultimul act al competiției este meciul dintre Dinamo și Steaua.

SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI:

Dinamo - Steaua

ASA Tg. Mureș - CFR Cluj

Partidele sînt programate să se joace pe 2 martie şi 20 aprilie. Finala competiţiei e stabilită pentru data de 14 mai. Gigi Becali a anunțat deja că-și dorește Dinamo în Cupa României: "Sincer, vreau Dinamo în semifinalele Cupei României pentru că e mai slabă și vreau să o bat sigur. Acum m-am închinat ca să nu fie trufie. Dinamo nu e o echipă care să ne învingă. Singura echipă de care mi-e teamă în Liga 1 e Viitorul", a spus Gigi Becali.

Bogdan Bălănescu, secretar general Dinamo: "Nici nu ne bucurăm, dar nici nu sîntem triști. În această ediție a Cupei României am căzut cu cei mai grei adversari. Ne jucăm șansa. Eu cred că am demonstrat pînă acum că sîntem favoriți la cîștigarea Cupei României. Domnul Gigi Becali își dă cu părerea despre orice, despre Dinamo, dar vom vedea pe teren. El face și transferuri multe am văzut. Noi am făcut transferuri față de alții care mai întîi dau în presă, dar nu fac nimic. Ne dorim să jucăm pe Arena Națională. Se pare că la sfîrșitul acestei luni se va rezolva problema Arenei Naționale.", a spus oficialul dinamovist conform gsp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.