Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și Dinamo București, de peste două etape, s-ar putea juca pe stadionul din Turnu Severin - presă

Inquam Photos / Alberto Grosescu
universitatea craiova

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și Dinamo București, de peste două etape, s-ar putea juca pe stadionul din Turnu Severin, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă! ‘Sunt extrem de revoltat’ .

Oltenii au trimis deja o cerere oficială către Liga Profesionistă de Fotbal, pentru ca duelul să aibă loc acolo, dacă lucrările pentru schimbarea gazonului de pe Stadionul ”Ion Obelemco” nu sunt finalizate la timp (anunță fanatik.ro). Craiova – Dinamo este programat la începutul lunii viitoare, pe 4 noiembrie. Meciul face parte din etapa cu numărul 15 a Ligii 1, iar până atunci cele două mai au de disputat câte două partide, una în campionat și una în Cupa României.

Victor Pițurcă, antrenorul Craiovei, și-a pus chiar problema să plece de la echipă, după problemele cu gazonul. Tehnicianul era nemulțumit de faptul că nu se iau măsuri, deși îi ceruse primarului din Craiova acest lucru, și se gândise să părăsească proiecul. ”Să ştiţi că mi-am şi pus problema chiar să renunţ dacă nu se va... chiar vorbeam cu patronul echipei, fiindcă nu îmi convine, nu îmi place. Nu numai că este vorba de munca mea, este vorba şi de viaţa jucătorilor, vorba şi de ceea ce pot ei să păţească.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

Am văzut noul gazon, un reprezentant din partea clubului nostru a mers şi l-a văzut el, un gazon excelent. Sper să se monteze acest gazon hibrid şi să nu mai avem probleme din cauza gazonului.” , declara Victor Piţurcă în urmă cu câteva săptămâni pentru Telekom Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.