Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pe piața imobiliară, după ce mai multe persoane au dat bani grei ca avans pentru locuințe inexistente pe litoral

biznisinfo.ba
mascati

Două persoane sunt subiectul unei anchete pentru înșelăciune și fals în declarații, fiind acuzate că au primit avansuri pentru vânzarea unor locuințe, dar nu au onorat acest angajament. Autoritățile au efectuat percheziții marți dimineața la domiciliile celor implicați, după ce victimele au depus plângeri.

 

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează două percheziții domiciliare la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în declarații. Perchezițiile au loc în municipiul Constanța.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2022 – 2023, cele două persoane ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate în urma achiziționării unor imobile. Astfel, ar fi încasat de la acestea diferite sume de bani, cu titlu de avans, în vederea achiziționării imobilelor respective.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 255.000 de lei.

La percheziții participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.