Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI DIICOT la o rețea de proxeneți periculoși - ZECI de femei au fost SECHESTRATE și forțate să se prostitueze

diicot

Cel puțin 50 de femei au fost racolate și obligate să se prostitueze în Marea Britanie, Germania, Olanda și Belgia, de către o rețea din Dâmbovița. Banii obținuți astfel rau transferați în România.

Potrivit DIICOT, procurorii și ofiţerii de poliţie din Buzău au făcut, marți, 14 percheziții domiciliare în judeţul Dâmbovița, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, constituit în scopul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism și spălare de bani, conform Mediafax.

Citește și: Imagine de SENZAȚIE - Noua Dacia Arkana, SURPRINSĂ în teste pe munte

În cauză există suspiciunea că, începând cu anul 2014, pe raza județului Dâmbovița a fost constituit un grup infracțional organizat, ai cărui membri au acționat în mod coordonat, în ceea privește racolarea, determinarea şi înlesnirea activităților de prostituție, pe teritoriul Marii Britanii, Germaniei, Olandei și Belgiei, a cel puțin 50 de femei.

Sumele de bani obținute de către suspecţi, în urma activităţilor de proxenetism efectuate, au fost transferate, prin societăți de transfer monetar sau personal, pe teritoriul României, în patrimoniul membrilor grupului infracţional organizat.

Marți, la sediul DIICOT- Structura Centrală vor fi aduse la audieri 10 persoane.

„Suportul financiar şi logistic a fost asigurat de către Eurojust. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, jandarmilor din cadrul IJJ Dâmbovița și polițiștilor din cadrul IPJ Dâmbovița”, arată DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.