Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI în Mehedinți, Prahova și Timiș: evazioniștii fiscali, luați cu asalt de trupele speciale

mascati

Descinderi în această dimineață la hoți de produse de lux, la proxeneți, dar și la  evazioniști. Opt percheziții în trei județe fac, joi dimineața, polițiștii de investigare a criminalităţii economice în Mehedinți, Timiș și Prahova, vizate fiind cinci persoane bănuite că au creat un prejudiciu de peste 9 milioane de lei, prin evaziune fiscală.

Poliția Mehedinți a anunțat că, joi dimineața, sunt făcute opt percheziții în trei județe, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, fiind vizate persoane care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 9.000.000 de lei, prin infracțiuni de evaziune fiscală.

Citește și: ALERTĂ Hackerii ȚINTESC bănci de TOP și firme de curierat din România: riscăm să rămânem FĂRĂ bani

Percheziţiile se fac la locuinţele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale de pe raza judeţelor Mehedinţi, Timiş și Prahova şi pun în aplicare 5 mandate de aducere, conform Mediafax.

 

Prejudiciul estimat, cauzat bugetului general consolidat este de 9.098.820 lei.

„Din cercetări a rezultat că, începând cu luna martie 2018 până în noiembrie 2019, persoanele bănuite ar fi desfășurat activităţi fictive de reciclare a deşeurilor din ambalaj (plastic şi sticlă) având ca scop obţinerea unor bonificaţii de la organizaţiile de transfer a responsabilității”, anunță Poliția Mehedinți.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.