Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi la braconieri - Mascații au descoperit O AVERE în casele celor verificați

Pressalert.ro
Mascati

Poliţiştii din comuna Belinţ au ridicat, luni, o armă artizanală, muniţie, dar şi trofee de cerb lopătar şi mistreţ, de la mai multe persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi braconaj, doi suspecţi, de 29 şi 33 de ani, fiind audiaţi, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

La două dintre cele opt locuinţe percheziţionate au fost identificate un cerb lopătar, un cerb carpatin şi o vulpe, deţinute ilegal în captivitate.

"În cursul dimineţii, poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ şi ai municipiului Lugoj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat opt percheziţii pe raza localităţilor Topolovăţu Mare, Şuştra şi Teş, la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi braconaj", a informat IPJ Timiş, printr-un comunicat de presă transmis Agerpres.

Au fost ridicate o armă artizanală, o arbaletă, 30 tuburi de cartuşe folosite de calibre diferite, 101 alice, 71 cartuşe, două cutii de petarde, şapte trofee de căprior, un trofeu cerb lopătar, trei trofee mistreţ, 60 kg carne lucru de vânat, o plasă monofilament şi mai multe capcane cu laţ, în urma unor percheziţii efectuate la locuinţele unor persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, bănuite de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi braconaj.

Citește și: LOVITURĂ pentru Laura Codruța Kovesi! Ambasada Suediei a șters filmul în care o omagia, după demiterea de la șefia DNA

Conform sursei menţionate, activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj, în care sunt vizate patru persoane. La acţiuni au participat şi luptători SAS. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.