Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire terifiantă în Grădina Publică: Cadavru înfășurat într-o prelată și cu urme de violență pe corp

neramo.ro
banda politie

Descoperire macabră într-un parc din Galați. Un bărbat a fost descoperit mort într-o zonă dezafectată din spatele Grădinii Publice din municipiul Galați. Potrivit poliției, trupul era acoperit cu o prelată și prezenta semne de violență.

 

La data de 28.03.2024, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați a dispus începerea urmăririi penale în rem pentru infracțiunea de omor, conform prevederilor art. 188 alin. (1) din Codul penal. Conform comunicatului de presă emis de IPJ Galați, în vegetația din apropierea poligonului auto dezafectat din spatele parcului Grădina Publică din municipiul Galați, a fost găsit cadavrul unui bărbat, acoperit cu o prelată, cu urme de violență fizică.

Autoritățile desfășoară cercetări pentru elucidarea circumstanțelor în care a survenit decesul și pentru tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate.

Bărbatul a fost omorât încă de miercuri, 27 martie

 

"Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunea de omor, reţinându-se faptul că în data de 28 martie 2024, în jurul orei 19.00, în vegetaţia din proximitatea poligonului auto dezafectat situat în spatele parcului Grădina Publică din Galaţi, a fost găsit cadavrul unui bărbat, acoperit cu o prelată, cadavrul prezentând urme de violenţă fizică. Identitatea bărbatului a fost stabilită, acesta având vârsta de 60 de ani şi fiind din municipiul Galaţi. În cauză se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care a survenit decesul şi pentru tragerea la răspundere penală a eventualelor persoane vinovate", a transmis Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, citat de Viața Liberă.

Oamenii legii urmează să stabilească și locul unde a fost comisă fapta, aceștia neexcluzând posibilitatea ca omul să fi fost ucis în altă parte și transportat ulterior acolo unde a fost găsit acoperit cu frunze, autorul bazându-se pe faptul că zona respectivă este una întunecoasă și necirculată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.