DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Desert de weekend, fără coacere: Tort cu frişcă şi fructe

tort

Tortul cu frişcă şi fructe este delicios şi răcoritor, perfect pentru zilele calde de vară. După reţeta sugerată de allrecipes.com, desertul se pregăteşte repede şi fără efort.

Ingrediente

- 340 g de frişcă tare

- 226 g de smântână

- un blat de tort, cu diametrul de aproximativ 23 cm

- un pachet cu budincă de vanilie

- trei kiwi, curăţaţi de coajă şi feliaţi

- 200 g de căpşuni proaspete, feliate

- trei banane feliate

- 400 g de ananas zdrobit

- o ramură de mentă proaspătă

Mod de pregătire

Într-un bol de dimensiune medie, se adaugă smântâna pentru frişcă, budinca de vanilie şi frişca tare.

Se taie blatul de tort, pe orizontală, în trei felii.

Într-un vas de sticlă, se aşază un strat de felii de kiwi şi căpsuni. Se păstrează două căpşuni întregi şi două felii de kiwi.

Deasupra stratului de fructe, se aşază o felie de tort, care se acoperă cu o treime din cantitatea de banana, ananas, şi amestecul de frişcă, smântână şi budincă. Se repetă procesul până când se termină ingredientele.

Tortul se decorează cu o ramură de mentă şi cu căpşunile şi feliile de kiwi păstrate.

Se lasă cel puţin 30 de minute la frigider, înainte de servire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.