Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deșeuri medicale, aruncate la colț de bloc! Primăria Sectorului 4 sesizează Colegiul Farmaciștilor și ANPC / FOTO

deseuri medicale

Saci negri, plini cu deșeuri medicale, au fost descoperiți în această dimineață pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Sectorul 4. În urma sesizărilor primite din partea cetățenilor ce locuiesc în zonă, materialele reziduale au fost ridicate și predate unui centru specializat în distrugerea controlată a acestora.

În paralel, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 4 a demarat un control la o unitate farmaceutică din apropiere, care face parte dintr-un lanț foarte important de farmacii și de unde există informații că ar proveni aceste deșeuri.

În urma controalelor, polițiștii locali au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei și, totodată, a fost dispusă măsura complementară de suspendare a activității comerciale până la data intrării în legalitate.

Totodată, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a decis ca în acest caz, pentru a evita situații similare care evident ar putea pune în pericol sănătatea oamenilor, să fie sesizate Colegiul Farmaciștilor, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, precum și alte instituții abilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.