Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deşi a avut 18 cazuri de Covid-19 în cadrul clubului, Boca Juniors a primit acordul de a merge în Paraguay pentru Copa Libertadores

Inside World Football
Copa Libertadores

Deşi a a avut 18 cazuri de Covid-19 în cadrul clubului, Boca Juniors a primit acordul de a merge în Paraguay pentru Copa Libertadores, unde urmează să joace, joi, contra echipei Libertad, potrivit news.ro.

În urmă cu zece zile, Boca s-a confruntat cu 18 cazuri de coronavirus, dar totuşi clubul a primit autorizaţia din partea Conmebol (după consultarea Ministerului paraguayan al Sănătăţii) să meargă la Asuncion (Paraguay), joi, pentru a juca împotriva formaţiei Libertad în Copa Libertadores.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Deşi unii jucători sunt încă pozitivi, Boca se bazează pe faptul că aceştia au stat în carantină, nu mai au simptome, şi astfel pot călători, scrie lequipe.fr.

"Un paraguayan a fost izolat şi nu îşi mai poate deschide firma, dar străinii vin cu un test pozitiv şi pot juca. Suntem toţi nebuni", a declarat Ruben Di Tore, preşedintele clubului Libertad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.