Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși elevii tremură de frig în clase, direcțiunea unei școli din Pitești refuză să pornească centrala termică. Reacția primarului

MEN
banci scoala clasa goala

Edilul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, relatează, luni seară, că a fost acuzat de tatăl unui elev de la o şcoală din Trivale că este frig în clasă, copiii tremurând la doar zece grade. Primarul explică faptul că a aflat, după ce a dat mai multe telefoane, că direcţiunea nu a pornit centrala, întrucât urmează vacanţa şi spera să facă economie. ”Dacă mâine dimineaţă copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veţi avea de-a face cu mine”, a transmis primarul, conform news.ro.

”Deşi sunt plecat din ţară, astăzi după-amiază, am fost sunat de părintele unui copil de la clasa pregătitoare, Şcoala 13 "Mircea cel Bătrân" din Trivale. Mi-a reproşat că în clasă sunt doar 10 grade, iar copiii tremură de frig. Ca de obicei, de vină este primarul”, a scris, luni seară, pe Facebook, primarul din Piteşti.

Cristian Gentea a precizat că a luat legătura cu directorul TermoCalor – care i-a confirmat că a început furnizarea agentului termic, dar Şcoala 13 are centrală proprie, nu este legată la sistemul centralizat.

”L-am sunat de urgenţă pe domnul director Dan Teodorescu, cel care a luat legătura cu directorul şcolii, Dragoş Dinculescu. Acesta a recunoscut că este frig, că nu a pornit centrala. Ştiţi de ce? Pentru că săptămâna viitoare este vacanţă şi a crezut că mai poate "păcăli" şi săptămâna aceasta! Chiar dacă asta înseamnă să punem în pericol sănătatea copiilor?”, a mai scris primarul.

Acesta le-a transmis un mesaj tuturor directorilor de unităţi de învăţământ: ”Atunci când aţi semnat contractul de management cu mine, v-am cerut să fiţi buni gospodari, să cheltuiţi cu grijă banul public şi să aveţi grijă de copii! Aţi promis că asta veţi face! D-le director Dinculescu, dacă mâine dimineaţă copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veţi avea de-a face cu mine! Şi, vă asigur că nu vă va fi deloc uşor...!”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.