Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESPĂRȚIREA anului la Antena 1! O mare VEDETĂ a DIVORȚAT, în SECRET: Mărturii PICANTE din interior / VIDEO

Antena 1

Divorţ şoc în lumea mondenă. O mare vedetă a Antenei 1 a decis să divorţeze de soţul ei. Mărturiile acesteia sunt de-a dreptul cutremurătoare. Paula Chirilă a dezvăluit motivele pentru care a pus capăt unei relaţii de 12 ani. Vedeta şi soţul ei, Marius Aciu, au divorţat, iar acum fiecare a plecat pe drumul său.

Citeşte şi: Black Friday la DNA Ploieşti: Dosar greu, cu prejudiciu imens, trimis în judecată de procurori

Paula Chirilă a lăsat la vedere faptul că suferă şi că este o perioadă foarte grea pentru ea. "Am divorţat. De acum înainte Dumnezeu cu mila să vedem ce ne pregăteşte. Drumurile noastre s-au despărțit. Încerc să fac față situației și să reduc daunele", a spus Paula Chirilă, conform Antena Stars. Chiar dacă relaţia cu Marius Aciu s-a terminat, Paula Chirilă ştie că este mai bine aşa şi că decizia a fost luată pentru că nu mai erau fericiţi împreună.

Citeşte şi: Lovitură dură încasată de PSD din partea DNA: Primar trimis în judecată pentru fraudă - prejudiciu URIAŞ

"Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta! A făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne tţinem pe linia de plutire. Pana la urma am ajuns la concluzia ca e mai bine asa. Sa speram că vom fi fericiţi în altă parte. Au fost totuşi 12 ani de viata foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost. Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că aşa se cade. Când nu mai e ce trebuie trebuie să cauţi în alta parte", a mai povestit Paula Chirilă.

Citeşte şi: Radu Tudor, critici DURE la proiectul Ministerului de Finanţe: 'PSD pledează pentru cătuşe, deşi pretinde că luptă împotriva abuzurilor'

Paula Chirilă nu se fereşte să recunoască că încă îl mai iubeşte şi susţine nu va putea uita niciodată toată lucrurile pe care le-au făcut împreună. "Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (...) Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng. Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci cand se termina un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună", a mai spus Paula Chirilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.