Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, critici DURE la proiectul Ministerului de Finanţe: 'PSD pledează pentru cătuşe, deşi pretinde că luptă împotriva abuzurilor'

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor susţine că a rămas "gură cască" după ce a aflat noua propunere a Ministerului de Finanţe privind sancţiunile pentru datornicii la stat. Jurnalistul lansează critici dure şi spune că în loc de popriri pe conturi sau sechestre, PSD propune sancţiuni radicale: închisoarea.  "Sper ca premierul Mihai Tudose sa respinga aceasta formula de tip totalitar", conchide Radu Tudor postarea pe blogul său.

Citeşte şi: Şeful CCR, mesaj cu tâlc pentru politicieni, de ziua Constituţiei. Ce le transmite Dorneanu

"O stire venita de la agentia guvernamentala de presa ma lasa gura casca : cabinetul PSD pledeaza pentru catuse, desi pretinde ca lupta impotriva abuzurilor. Din cate masuri rationale pot fi luate impotriva celor care nu platesc intentionat impozitele la stat, PSD s-a gandit direct la catuse. In loc de popriri de conturi, sechestre, suspendarea imediata a activitatii celor care nu platesc, PSD propune direct puscarie. Desi vorbeste de ani de zile de abuzul de catuse. Textul ordonantei PSD lasa loc unor grave abuzuri, cum se intampla de cele mai multe ori in raportul stat-cetatean.

Aberant !

PS : Sper ca premierul Mihai Tudose sa respinga aceasta formula de tip totalitar propusa de finante si sa ceara aplicarea unor mecanisme de tip european ca sa loveasca dur in cei care nu platesc intentionat impozitele si taxele!", scrie Radu Tudor pe blog.

Reacţia jurnalistului vine după ce un proiect de Ordonanță de urgență a fost publicat recent de Ministerul Finanțelor. Proiectul prevede ca neplata către buget, cu intenție, a impozitelor și contribuțiilor supuse regimului de reținere, sau încasare și plată, sau virare, va fi incriminată ca faptă de evaziune fiscală și pedepsită cu închisoare de la un an la șase ani.

Citeşte şi: Scandalul MOCNEŞTE: Fostul principe Nicolae acuză că e IGNORAT de Casa Regală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.