Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii CUTREMURĂTOARE: Cine erau, de fapt, cei 4 tineri care s-au prăbușit cu mașina în Arad

gsp.ro
accident suporteri arad

Doi membri ai galeriei echipei UTA au murit joi seară, 25 octombrie, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, scrie Mediafax.

Conform Sport Arad, maşina în care se aflau patru persoane a căzut în gol de pe podul Micalaca, iar doi dintre pasageri au decedat. Unul a ajuns la spital, în stare gravă, iar ultimul e stabil. Cei patru se întorceau din comunca Vladimirescu, unde au participat la vopsitul scenografiei pentru derby-ul cu ASU Poli Timişoara. Galeria a anunţat că nu va mai face deplasarea la Timişoara, pentru meciul de sâmbătă, 27 octombrie.

Conform sursei citate, cei patru suporteri ai "Bătrânei Doamne" se aflau la bordul unui autoturism BMW. Şoferul a pierdut controlul maşinii, după care autovehiculul a lovit un stâlp amplasat pe podul Micalaca. În urma impactului, maşina a ricoşat spre balustrada de protecţie, care nu a putut ţine maşina pe pod. Autoturismul a căzut în gol, iar doi dintre pasageri au murit, unul fiind şoferul, în vârstă de 24 de ani. Celălalt suporter ar fi împlinit duminică vârsta de 21 de ani.

Citește și: A murit 'ingerul' copiilor - Un cunoscut medic a decedat în această dimineață

"Nu exista cuvinte care să poată exprima şocul şi tristeţea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby. Suntem profund afectaţi de cele întâmplate şi dorim să anunţăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă. Odihniţi-vă în pace. Nu vă vom uita niciodată…", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Ultras Arad.

Rivalii de la Poli Timişoara au postat un mesaj de solidaritate în această dimineaţă: "Dumnezeu să-i odihnească! Fotbalul ne leagă pe toţi"

ASU Poli Timişoara şi UTA se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.