Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii cutremurătoare! Copila ucisă la Grădina Botanică a sunat la 112 în timp ce era înjunghiată

Foto antena3.ro
Meliss fata injunghiata gradina botanica craiova

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul crimei de la  Grădina Botanică din Craiova, acolo unde o fată de 14 ani a fost înjunghiată, iar prietenul ei a fost rănit grav de un elev de la Liceul Militar.

Potrivit unor surse judiciare, Melis, copila care și-a găsit sfârșitul în timp ce se plimba cu prietenul ei, a apucat să sune la 112 în timpul atacului sângeros.

După ce l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani, fiul de polițist și-a îndreptat atenția către fata care fusese martor la atac. În mintea sa diabolică era gândul că nu trebuie să lase în urma martori la scenele sângeroase. După primel lovituri, în care cuțitul a străpuns trupul plăpând al copilei, Melis a apucat să sune la 112. Operatorul care a răspuns la telefon a auzit țipetele fetei și a înțeles, din cuvintele spuse cu ultimele puteri de adolescentă, că ceva grav de petregea.

Apelul a fost făcut cu ultimele puteri

"Nu era inteligibil ce spunea. Era înjunghiată în acel momemt. Apelul a fost făcut cu ultimele puteri", au precizat pentru STIRIPESURSE.RO sursele judiciare.

Pe de altă parte, prietenul fetei, Emi, rănit grav în urma atacului, este în continuare în spital, în stare gravă. oameni din Craiova au mers pentru a dona sânge în speranța că tânărul va putea fi salvat. Acesta s-a trezit din comă, însă nu știe că Melis a murit.

Citește și: Primele cuvinte ale tânărului înjunghiat în Grădina Botanică, după ce s-a trezit din comă: Emi nu știe că prietena lui, Melis, a murit

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.