Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul morții soțului lui Carmen Dan: Poliția a deschis DOSAR PENAL de moarte SUSPECTĂ

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul soțului ministrului de Interne, Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, care a fost găsit mort, marți, în locuința sa din Videle, județul Teleorman, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar de moarte suspectă în cazul unui bărbat de 57 de ani, găsit fără viață, marți, în locuința sa din Videle.

Citește și: Ţiriac ar putea lua o decizie radicală: Unde intenţionează să mute Turneul de la Madrid

”Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violență la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directă, făcută marți de vecinii din blocul respectiv, care au anunțat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole.

Potrivit sursei citate, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman pentru continuarea cercetărilor.

Citește și: Proiect inedit lansat de Mircea Radu: Ce face vedeta după ultimul eşec din televiziune

Surse judiciare au confirmat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul de 57 de ani care a fost găsit mort în casă este soțul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan.

Primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că i-a transmis condoleanțe ministrului.

Citește și: Mutare radicală la Fan Courier: Ce se va întâmpla cu renumita companie

”Am auzit ce s-a întâmplat, am sunat și i-am transmis condoleanțe doamnei ministru. Dânsul (soțul lui Carmen Dan - n.r.) locuia în Videle. Nu cunosc ce s-a întâmplat”, a spus Nicolae Bădănoiu.

Și președintele Consiliului Județean Teleorman a confirmat că Daniel Corneliu Dan, soțul ministrului de Interne, a murit în locuința sa din Videle.

Citește și: Un titan mondial, prezent şi în România, a ajuns “la fundul sacului”: Mii de oameni vor fi daţi afară

”Este un eveniment regretabil în familia dânsei (a ministrului - n.r.)”, a declarat Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman.

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit, marţi, au precizat reprezentanţii Ministerului de Interne.

Citește și: S-a aflat totul: Suma FABULOASĂ pe care ar câştiga-o Cristiano Ronaldo la Juventus – Câţi bani ar ajunge în contul Realului

Până la momentul transmiterii ştirii, nu se ştiu cauzele decesului.

Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017, având un salariu anual de 60.000 de lei, se arată în ultima declaraţie de avere a ministrului Carmen Dan.

Citește și: Ţiriac ar putea lua o decizie radicală: Unde intenţionează să mute Turneul de la Madrid .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.