Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii despre ultimul sezon al serialului 'House of Cards'. Când va avea loc premiera

house of cards

Al șaselea și ultim sezon al serialului "House of Cards" va avea premiera pe Netflix pe 2 noiembrie, urmând să se concentreze pe personajul Claire Underwood, interpretat de Robin Wright, câștigătoarea unui Glob de Aur și nominalizată la premiile Emmy, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cel de-al șaselea sezon al serialului "House of Cards" va fi și cel final, anunță producătorii. Artiști nominalizați la premiile Oscar, printre care Diane Lane, Greg Kinnear și Cody Fern, s-au alăturat distribuției. Printre actorii deja cunoscuți celor care au urmărit până acum intriga de la Casa Albă se vor regăsi Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver.

DECIZIE la ÎCCJ: LOVITURĂ pentru Claudiu Florică şi Dinu Pescariu în lupta cu DNA

Producătorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ și Andrew Davies​.

Serialul a fost creat de Beau Willimon și este produs de Donen, Fincher, Roth și de studiourile MRC pentru Netflix.

În anul 2013, "House of Cards" a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte trofee câștigate - inclusiv premiul David Fincher pentru cea mai bună regie a unui serial-dramă.

"House of Cards" a fost nominalizată la șase premii Globul de Aur și a câștigat două. De asemenea, a primit 11 nominalizări la premiile Sindicatului actorilor americani și a câștigat două trofee, un premiu AFI, patru nominalizări la Writers Guild's Awards,două nominalizări la BAFTA etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.