Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii incendiare! Un polițist de la IPJ Cluj a fost arestat pentru viol!

cotidianul
politia nu treceti

Un polițist din Cluj a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol. Fapta s-ar fi produs în data de 12 noiembrie, potrivit Poliției Cluj. Potrivit unui comunicat transmis marți, de Poliția Cluj, în data de 12 noiembrie a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

„Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoană care are calitate de polițist”, transmite, marți, Poliția Cluj. În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele polițistului a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta. Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului. Conform unor informații pe surse, violul ar fi avut loc la o cabană, iar polițistul ar fi intrat în camera victimei. Țipetele fetei nu s-au auzit din cauza muzicii care răsuna extrem de tare. Într-un final, prietenul victimei a salvat-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.