Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ȘOCANTE despre tânărul care și-a UCIS iubita, iar apoi s-a SINUCIS: Primarul spune că nu s-a mirat când a aflat cine sunt 'actorii acestei tragedii'

Arma de vânătoare artizanală folosită la comiterea crimei din localitatea arădeană Târnova, urmată de sinuciderea agresorului, era deţinută ilegal de către acesta şi nici familia sa nu ştia că ascunde în casă o armă şi muniţie. Anchetatorii confirmă, în urma primelor cercetări, că între cei doi concubini a izbucnit un conflict din cauză că tânăra ucisă a vrut să plece la muncă în străinătate.

Comisarul-şef Adrian Şimon, de la Serviciul de Investigaţii Criminale Arad, a declarat, miercuri, în urma primelor cercetări efectuate în localul în care au fost găsite trupurile celor doi tineri împuşcaţi, că în acest caz este vorba de o crimă urmată de sinuciderea agresorului.

Citește și: ANRE face prăpăd printre giganții de pe piață: Ce companii au fost sancționate și de ce

”Victima prezenta mai multe plăgi împuşcate la nivelul toracelui şi gâtului. Din primele cercetări efectuate a reieşit o stare conflictuală pe motivul intenţiei victimei de a pleca la muncă în străinătate, cei doi având înainte o relaţie amoroasă”, a declarat sursa citată.

Conform comisarului Şimon, arma de vânătoare artizanală utilizată era deţinută ilegal, alături de muniţie, fiind păstrate până la comiterea crimei în casa bunicii agresorului.

Citește și: Gigantul Telekom ne-a dezvăluit TOTUL! Din ce motiv au fost clienții în „BEZNĂ TOTALĂ” luni

Tatăl acestuia le-a spus jurnaliştilor că nu ştia de existenţa armei şi nici de împrejurările în care fiul său a procurat-o, scrie news.ro.

Procurorul de caz, Sorin Iercoşan, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a declarat că ambele victime au decedat în urma rănilor produse prin împuşcare.

Citește și: Sacul fără fund: Care este cea mai mare pensie specială din Cluj și cine o încasează

”Din informaţiile pe care le avem, cei doi au locuit în concubinaj o anumită perioadă. Arma este una artizanală pentru vânătoare şi am gasit-o la faţa locului. Continuăm cercetările pentru a stabili toate condiţiile şi împrejurările în care s-a produs fapta”, a declarat procurorul.

Cei doi tineri, în vârstă de 23 de ani, au fost găsiţi decedați, miercuri dimineaţă, într-un bar din localitatea arădeană Târnova. Principala ipoteză luată în calcul de către anchetatori imediat ce au ajuns la locul faptei a fost aceea că s-a comis o crimă urmată de o sinucidere, respectiv bărbatul şi-a împuşcat iubita iar apoi s-a împuşcat.

Citește și: Cea mai mare bancă din România face un anunț de proporții: Ce pune la bătaie BCR

Tânăra era barmaniţă în localul respectiv, care funcţiona non-stop, iar iubitul victimei a fost prezent în bar şi marţi seara, când cei doi s-ar fi certat. El s-ar fi întors spre dimineaţă, când în local nu mai erau clienţi, decât iubita sa.

Miercuri dimineaţă, un localnic care obişnuia să îşi bea cafeaua în acel loc a observat că uşile barului erau încuiate din interior şi s-a uitat pe fereastră, moment în care a văzut cadavrul tinerei. Martorul a sunat la 112, iar primul care a ajuns la faţa locului a fost un poliţist din localitate, care a intrat pe fereastra barului, găsind şi cadavrul presupusului agresor.

Citește și: Alexandra Stan se REVOLTĂ: Cântăreaţa dezvăluie realitatea cruntă dintr-un spital din România- acuzaţii fără precedent

Cadavrul tinerei are trei împuşcături, în gât şi torace, iar cel al băiatului are o împuşcătură în gât.

Anchetatorii au găsit acasă la bunica presupusului criminal mai multe cartuşe potrivite pentru arma folosită.

Citește și: Toți românii cu pașapoarte sunt vizați! Ce vor primi de la MAI sau MAE

Mai mulţi localnici din satul Târnova au declarat pentru News.ro că tânărul era un ”scandalagiu”.

Rafael Emanuel Neamţiu, care avea 23 de ani, locuia în Târnova cu tatăl său şi mama vitregă, după ce părinţii au divorţat. ”Era un băiat scandalagiu, unde era scandalul era şi el. Totuşi, nu credeam că ar fi capabil de crimă”, a spus o localnică.

Citește și: Legea a fost votată: Ce trebuie să ştie toţi şoferii – schimbări RADICALE pe şosele

O cunoştinţă a tânărului a declarat pentru News.ro că acesta era gelos în ultima vreme, bănuind că iubita sa îl înşală. ”Era supărat că a aflat că iubita lui pleacă la muncă în Germania. Bănuia că pleacă cu un alt bărbat”, a spus sursa citată.

Şi primarul comunei, Florin Farcaşiu, a declarat pentru News.ro că tânărul era cunoscut drept ”rebel printre cei de vârsta sa”. ”Mărturisesc că în momentul în care am aflat care sunt actorii acestei tragedii, nu m-am mirat”, a spus edilul-şef.

Citește și: Un gigant britanic vine în România: A achiziționat una dintre cele mai vechi fabrici din țară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.