Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DETALII picante din amantlâcul lui Gheorghe Nichita: Cum a fost lichidat de amantă

gheorghe nichita catuse

Noi detalii ies la iveală din amantlâcul lui Gheorghe Nichita! O mărturie de ultimă oră pune într-o nouă lumină scandalul dintre Gheorghe Nichita și iubita sa, Adina Samson, în urma căruia primarul Iașului este cercetat penal de către DNA. Descinderea DNA a avut loc pe 29 aprilie 2015, dar cu numai câteva zile înainte, pe 17 aprilie, cei doi se țineau de mână, în biroul acestuia, ca doi iubiți.

Citește și: Liviu Dragnea vorbește despre rezerva lui Victor Ponta

Femeia îl înregistra pe ascuns, dar lua prânzul cu el, ieșeau în weekend, se alinta la el în birou. Peste două săptămâni va declara că i-a făcut viața un infern.

A fost sfârșitul unei zile fructuoase pentru Gheorghe Nichita, iar dispoziția celor doi era foarte bună. Primarul participase la o acțiune de imagine de care era foarte mulțumit de cum ieșise. Fusese cap de coloană într-un convoi al bicicliștilor prin oraș, plantase un arbore, răspunsese la întrebările a zeci de ieșeni, strânsese sute de mâini. Marșul început din fața Primăriei avusese punctul terminus în cartierul Alexandru cel Bun. Adina Samson era prezentă acolo, lângă Gheorghe Nichita. Când acțiunea s-a încheiat, ea a urcat în mașina de serviciu a primarului și au mers împreună la Primărie.

Citește și: Nu i-a trecut niciodată prin cap: Cum a căzut Sorin Oprescu în plasa DNA

La ora 18.00, primarul Nichita i-a chemat la el în birou pe cei de la Departamentul de Comunicare pentru a le mulțumi și a-i felicita pentru reușita acțiunii. „Adina Samson era acolo, lângă el, foarte dezinvoltă, amândoi erau binedispuși”, povestește un martor al întâmplării. Adina Samson făcuse un puseu de personalitate, lezată că nu fusese implicată direct în convoiul bicicliștilor, o acțiune de care ea nu știuse nimic. I s-a plâns primarului de acest lucru, de față cu echipa de la Comunicare, iar Nichita a făcut o glumă ușor sarcastică: „Băieți, de-acum toate acțiunile trec spre aprobare pe la domnișoara Samson”.

Citește și: ALERTĂ Mobilizare FĂRĂ PRECENDENT în Timiș

Relația celor doi era cordială cu doar 12 zile înainte de descinderea DNA la Primăria Iași, moment în care Adina Samson a făcut declarații presei plângându-se de tratamentul inuman la care fusese supusă, menționând că, din cauza lui Gheorghe Nichita, căpătase o boală autoimună, că el îi făcuse viața un infern, că o lovise și că o amenințase în mai multe rânduri. Totuși, înainte cu mai puțin de două săptămâni, erau foarte buni prieteni, ea urcase în mașina lui ca o parteneră oficială a primarului și se tachinau cu ușile închise, ca doi îndrăgostiți, în cabinetul 1 de la Primărie.

Citește și: Mesajul ȘOCANT lăsat de ucigașul fostului lider liberal pe o cruce

Întrebat de această întâmplare, Gheorghe Nichita a spus doar atât: „Îmi aduc aminte foarte bine de acea zi și așa au stat lucrurile. Relația era foarte apropiată. În acea perioadă, chiar înainte de izbucnirea scandalului, luam împreună prânzul, aproape în fiecare zi, iar sâmbăta și duminica ieșeam în oraș”.

Citește și: Nimeni nu a spus așa ceva despre Victor Ponta: Ce anunț face Cristian Tudor Popescu

Dar peste numai câteva zile, Adina Samson a încercat să demonstreze lumii cât de mult îl disprețuiește pe primar. Întrebarea este dacă femeia cu 25 de ani mai tânără decât Gheorghe Nichita disimula atât de bine de față cu el sau atitudinea i s-a schimbat abia din momentul în care fostul partener a fost reținut și suspendat din funcție. „Îl provoca, îl lăsa și se întorcea la el, îl înregistra pregătindu-și o bază de negociere pentru viitor. Cea mai mare parte a înregistrărilor a rămas la ea, n-a fost înmânată anchetatorilor”, au declarat surse apropiate de Gheorghe Nichita, scrie 7est.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.