Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii terifiante în crima din Dragoslavele: procurorul spune că bărbatul a fost ucis cu lovituri de MMA

Radu Pop
Le Soir
politie belgia

Bărbatul ale cărui rămăşite au fost găsite la Dragoslavele, judeţul Argeş, ar fi fost omorât cu lovituri de MMA (arte marţiale combinate) de fiul său pentru o locuinţă pe care o deţinea în municipiul Braşov, informează Agerpres.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu, aceasta este ipoteza pe care o iau în calcul, în prezent, anchetatorii de la Braşov.

"Este o violenţă în familie, fiul şi-a ucis tatăl pentru o locuinţă în municipiul Braşov. (...) Suspectăm că omorul a fost unul agresiv, de tip lovituri MMA, pentru că fiul este practicant al acestui sport, dar urmează ca aceste elemente să le stabilim cu exactitate ulterior. În prezent, neavând o autopsie şi foarte multe date, este mai mult o suspiciune", a declarat şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Ipoteza dezmembării a picat

Potrivit acestuia, victima a fost omorâtă pe 18 spre 19 noiembrie, cu câteva săptămâni înainte de a fi descoperit braţul său. Nici până în prezent nu a fost, însă, descoperit întregul corp, dar, în cursul zilei de vineri, a fost identificată o groapă, la doi kilometri de unde, pe 8 decembrie, a fost descoperit braţul drept, şi în care au fost găsite elemente de vestimentaţie. În urma comparării acestora cu fotografii s-a stabilit că acestea ar aparţine bărbatului mort.

În ce priveşte ipoteza că bărbatul de 53 de ani ar fi fost dezmembrat de fiul său, procurorul braşovean a afirmat că, deocamdată, nu se poate vorbi despre aceasta, rămăşiţele găsite sugerând mai degrabă o activitate a animalelor sălbatice.

În arest

În prezent, tânărul inculpat pentru uciderea tatălui său este în arestul IPJ Braşov, unde a fost transferat odată cu declinarea dosarului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş la cel de pe lângă Tribunalul Braşov. El va fi propus pentru arestare preventivă în cursul serii de sâmbătă spre duminică, a menţionat sursa citată.

Braşoveanul în vârstă de 25 de ani a fost reţinut în cazul rămăşiţelor umane găsite, în 23 decembrie, lângă localitatea argeşeană Dragoslavele. Din cercetările efectuate, a reieşit că fapta a fost săvârşită în judeţul Braşov, motiv pentru care dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă pe 8 decembrie 2023, după ce în zona localităţii Dragoslavele, lângă râul Dâmboviţa, au fost descoperite rămăşiţe umane, despre care, ulterior, s-a constatat că erau ale unui bărbat de 53 de ani, cu domiciliul în Bucureşti. El a fost identificat pe baza amprentelor, având antecedente penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.