Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ULUITOARE de la judecători: Cum făcea Alina Bica rost de bani când era șefă la DIICOT

bica retinuta

În motivarea judecătorilor pentru cea de-a treia arestare a Alinei Bica se arată că fostul procuror-şef al DIICOT se plângea că nu avea nici măcar bani de taxi, relatează România TV. Pentru şpăgi minore, ea l-a făcut scăpat de Horia Simu care a furat statul român cu 30 de milioane de dolari.

Citește și: DEZVĂLUIRI Soția unui senator spune că acesta avea amantă cu 3 zile înainte de nuntă

Din motivarea instanţei reiese că Alina Bica cerea şpăgile susţinând că nu are nici măcar bani de taxi. În acea perioadă, fosta şefă a DIICOT a acceptat cei 17.500 de euro despre care procurorii au spus că i-au fost aduşi acasă de către consilierul său.

"Au avut mai multe discuţii în care tema lipsei banilor chiar şi pentru un taxi era prezentă şi în care Bica Alina i-a solicitat lui Mihăilescu Ionuţ să urce la locuinţa acesteia din zona Tineretului şi cu acel prilej i-a remis suma de 17.500 de euro", se arată în motivarea judecătorilor.

Citește și: Mircea Badea desființat: I-am dat costum de firmă, dar el avut de la Apaca că de-acolo îi luase mamitzica lui un costum ‘de n-a vazut Parisul’

De asemenea, procurorul care se ocupa de clasarea dosarului omului de afaceri Horia Simu se plângea şi el că nu are bani, în momentul în care se discuta clasarea respectivului dosar el văitându-se că nu are bani nici de cafea. "Denunţătorul l-a apelat pe procuror la ora 9 şi au stabilit să se întâlnească la cafea, iar procurorul i-a spus că nu are niciun ban şi ies la cafea după ce intră banii pe card", se arată în motivare.

"O parte din banii obţinuţi au fost folosiţi pentru mituirea unor funcţionari, judecători şi procurori (...) În schimbul unor sume de bani a obţinut decizii favorabile ale judecătorului sindic Mircea Moldovan", mai spun judecătorii.

Citește și: Nora lui Sile Cămătaru, escortă pe un site de prostituate / FOTO HOT

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.