Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detaliul care i-a șocat pe anchetatori în cazul morții campionului la culturism: Cătălin Ștefănescu a fost găsit înecat

antena3.ro
catalin-stefanescu

Detaliul care i-a șocat pe anchetatori în cazul morții campionului la culturism

Lumea sportului este în doliu, după moartea fulgerătoare a lui Cătălin Ștefănescu, în vârstă de 30 de ani, din Târgoviște, campion național și balcanic la culturism. Anchetatorii spun că bărbatul s-a înecat în timp ce se afla la pescuit.

Târgovișteanul a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic 2020, fiind printre cele mai mari nume din culturismul românesc, cu un palmares care cuprinde un titlu de campion, dar și un titlu balcanic, anunță adevarul.ro.

El a fost găsit fără suflare în dreptul ocalității Lazuri, într-un lac de pescuit. Tragedia s-a petrecut duminică, 9 iulie 2023.

Anchetatorii spun că, cel mai probabil, sportivului i s-a făcut rău și s-a înecat în apa care nu depășea un metru adâncime.

„Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Pentru toți cei care vor să-și ia rămas bun de la George Cătălin Ștefănescu pot să o facă acasă, în comuna Valea Voievozilor începând de astăzi.

Cunoscuții și prietenii au rămas înmărmuriți la aflarea veștii.

„Nu putem exprima prin cuvinte ceea ce simtim, mai ales familia lui.Astazi este o zi trista pentru toti, cuvintele nu-si mai au loc...Fac aceasta postare facand apel catre toti cei care l-au cunoscut pe Catalin si nu numai, cine doreste sa ajute familia lui in aceste momente grele si doreste sa ofere un mic ajutor financiar, vom strange totul la noi la sala, acolo unde Catalin era alaturi de noi zi de zi...Regret nespus de mult totul.Adio colegul meu, campion!”, a scris Iulian Nedelcu

„Viața este nedreaptă,dar poate suntem prea mici sa judecăm noi"viața". Un băiat cu mult bun simt,modest,liniștit. Un sportiv ambițios,perseverent,cu rezultate foarte bune la nivel național și european! Dumnezeu sa te ierte,Câtă,drum lin către îngeri George Catalin Stefanescu”, a scris Virgil Ghinea.

„Ai fost un exemplu extraordinar pentru mine,bunul simt si respectul de care dadeai dovada erau calitatile tale cele mai frumoase,te priveam mereu cu admirație si iti strangeam mâna bucuros ori de cate ori ne intalneam la sală,vei rămâne veșnic campion in inimile noastre !!! Rămas bun prieten drag !!!”, este mesajul lui Dan Oncescu.

„Realmente ireal, foarte trist dar adevarat ai plecat mult prea devreme. R.I.P fratele meu, CAMPIONULE!!!”, a scris Milescu Petrian.

„Este greu de acceptat când pleacă un OM care a știut să-i ajute și să-i aprecieze mereu pe cei din jur.Un OM bun,care si-a iubit familia și prietenii. Lunea trecută a fost ultima zi când ne-am văzut la sală.Amintirea ta Cătăline,va rămâne și va dăinui în sufletele noastre,a celor care rămânem pe pământ. Știu foarte bine cât ai ținut la soția și fiica ta,dar iată că a venit momentul greu și trebuie să fim conștienți că toți vom urma această cale. Veșnică să-ți fie pomenirea,campionule”, a scris Yura-Gheorghe Tsiple.

„Datorita tie eu am ales sa fac acest sport. Tu m-ai invatat si m-ai facut sa-mi placa, sa iubesc sportul ! Nu am cuvinte. Soc - este putin spus! Un campion aici ai fost si vei ramane pt toti cei care te-au cunoscut! A fost o onoare sa fiu eleva ta ! Drum lin, Cătă!”, a scris Angelica Dragos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.