Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deținutul care a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Satu Mare a fost prins de polițiști

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Bărbatul care a evadat sâmbătă de la un punct de lucru din Satu Mare a fost prins, duminică, de oamenii legii, potrivit Poliției Satu Mare.

Deținutul de 25 de ani executa pedeapsa în regim semi-deschis și a fugit sâmbătă de la un punct de lucru din Satu Mare, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL .

„A fost depistată de către o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Poliției Satu Mare și Secția Beltiug pe raza localității Madaras”, anunță oamenii legii.

Individul a fost capturat duminică, în jurul orei 17:30, în zona localităților Mădăras – Gelu, județul Satu Mare, de către o echipă mixtă formată din polițiști de penitenciare, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști din cadrul Poliției Locale.

Citește și: VIDEO Nebunie în Vama Veche. Bătaie în toată regula pe plajă cu pumni și picioare pe ritmurile muzicii

„În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă. (...) În legătură cu fapta săvârşită va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale”, potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.