Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deutsche Telekom, servicii gratuite de telefonie şi mesagerie între Germania, Turcia şi Siria

brandslogos.com
Deutsche Telekom

Gigantul german de telecomunicații Deutsche Telekom a decis ca toate apelurile telefonice și mesajele text din rețeaua sa între Germania, Turcia și Siria să fie gratuite până pe 15 februarie. Decizia este luată în sprijinul familiilor celor afectați de cutremurul produs luni în sudul Turciei şi nordul Siriei, pentru ca familiile să rămână în contact, scrie Rador.

De asemenea, gratuitatea este acordată şi pentru a sprijini eforturile de căutare și salvare care se desfăşoară în zonele afectate de seism, precizează un comunicat emis de Deutsche Telekom. Directorul general al Deutsche Telekom, Tim Höttges, a spus că firma "răspunde nu doar cu simpatie, ci și cu ajutor concret pentru atât de multe familii afectate".

Donează 1 milion de euro

Compania a precizat, de asemenea, că donează 1 milion de euro unei alianțe de agenții germane de ajutorare, implicate în operațiunile umanitare de după cutremur. Potrivit Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR), Germania găzduiește a treia cea mai mare populație de refugiați din lume, dintre care jumătate provin din Siria. De asemenea, Germania găzduiește şi cea mai mare diasporă turcă din lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.