Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devis Mangia, după victoria chinuită cu Astra: Am controlat meciul şi am meritat victoria

www.gsp.ro
Devis Mangia CSU Craiova

Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, sâmbătă, după victoria cu Astra, că echipa sa a meritat să câştige acest meci, pe care l-a controlat în totalitate.

"Sunt fericit pentru că, în opinia mea, am făcut un meci foarte bun. Am meritat clar victoria. Nu vreau să mă repet, dar pentru echipa noastră nu este simplu să joace pe un asemenea gazon. Azi, au fost multe greşeli tehnice, dar nu ale jucătorilor, doar din cauza terenului. Da (n.r. - în seara asta a fost cel mai prost gazon). De aceea îi felicit pe jucători pentru victorie. Nu am riscat nimic, ne-am creat ocazii, poate uneori ne-a lipsit ultima pasă, dar numai din cauza terenului. Am putut să controlăm meciul, iar asta este important. Nu jucăm toate meciurile cu aceiaşi jucători. Băluţă este unul dintre cei mai buni jucători în aceast echipă, dar azi am decis să schimbăm ceva, să le dau minute altor jucători. Azi au jucat bine Bărbuţ, Briceag, care a jucat pe locul lui Bancu, au jucat bine Andre Santos, Burlacu, Băluţă şi Mateiu. Este foarte bine. Popov şi Dimitrov puteau juca azi. Toţi jucătorii trebuie să fie pregătiţi, pentru că azi am oferit posibilitatea de a evolua altor doi jucători", a declarat Mangia, la Digi Sport.

CSU Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Astra Giurgiu, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, prin golul marcat de Mitriţă, în minutul 82. În urma acestui rezultat, oltenii au trecut peste FCSB, pe locul 2 în Liga I. Lider este CFR Cluj, cu 33 de puncte, urmată de CSU Craiova, cu 29 de puncte şi echipa lui Nicoale Dică, cu 28 de puncte, care va evolua duminică, acasă, în această etapă, cu FC Viitorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.