Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devis Mangia: Sunt mulţumit, am făcut un meci foarte bun

Inquam Photos / Alberto Grosescu
universitatea craiova

Devis Mangia nu a dorit să comenteze aribtrajul, după eşecul cu 3-2 de pe Arena Naţională, dar a lansat câteva săgeţi în direcţia rivalilor de la FCSB şi în direcţia reprezentanţilor Comisiei Centrale a Arbitrilor, scrie Mediafax.

Mangia şi-a început discursul vorbind despre joc, dar mai apoi a tratat problema arbitrajului: "Sunt mulţumit, am făcut un meci foarte bun. Echipa a stat bine în teren, a jucat fotbal. Nu vorbesc de arbitraj! Nu este normal să se vorbească de arbitraj. Pot să spun doar un lucru: eu sunt antrenor, eu decid jucătorii care joacă şi încerc să le ofer cele mai bune condiţii pentru a face performanţă. Azi au fost trei antrenori: unul de la Craiova, unul de la FCSB şi încă unul. Toţi trei trebuie să aibă grijă ca jucătorii să facă performanţă. Nu e normal să se vorbească aşa de arbitraj.

FCSB nu m-a surprins. Noi am făcut un meci foarte bun. Probabil trebuie să avem acţiuni mai bune. Cred că am greşit puţin la finalizare. Dacă se joacă doar fotbal, lupta e deschisă. Au fost mai mulţi nervi la banca lor. Mereu erau cu mâinile pe sus. Nu cred că e autorizat acest lucru, dar probabil că ai noştri au zis: <>", a spus Mangia, la finalul jocului.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB, Mangia i-a ironizat pe rivali, pe care i-a comparat cu Juventus: "E la fel cum se plânge Juventus de arbitraje în Italia. Mai bine vorbim de fotbal, protagoniştii în teren sunt jucătorii, nu antrenori, nu arbitrii, nu delegaţii echipelor. Dacă U Craiova intră mai des în careu, pot fi posibilităţi de penalty. Nici nu ştiu cine va fi arbitru (n.r. - cu FCSB), sunt antrenor şi încerc să pun jucătorii mei în cele mai bune condiţii pentru a face performanţă", a spus Mangia, înaintea meciului.

Citește și: FCSB a câștigat, scor 3-2, în fața Universității Craiova

Marius Avram a condus la centru meciul din această seară. A acordat corect penalty-ul din care Craiova a egalat, dar a fost uşor păcălit de Florin Tănase, pe final, când scorul era 2-2. De acolo s-a terminat totul pentru olteni. Kelic a fost eliminat, Hora a marcat pentru 3-2, iar după alte două minute a urmat ciocnirea de la margine, în urma căreia Dennis Man şi Briceag au fost şi ei eliminaţi.

Mangia a explicat şi execuţia portarului Pigliacelli de la 11 metri: "Mirko ştia că va bate. Pentru mine a fost soluţia bună. A executat bine. Vom vedea dacă va mai executa, azi a fost cea mai bună soluţie."

Mâine este ultima zi de mercato în Liga 1 Betano, dar Mangia nu mai vrea să transfere: "Eu sunt mulţumit. Toate posturile sunt acoperite în acest moment".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.