Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devis Mangia, după meciul cu FCSB: 'Ilie Balaci a câştigat meciul azi'

www.gds.ro
CS U Craiova

Tehnicianul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, duminică seară, după victoria cu FCSB, că este important pentru jucătorii săi că au înţeles că pot câştiga împotriva formaţiei roş-albastre, scrie news.ro.

"Ilie Balaci a câştigat meciul azi. Prima repriză nu am început slab, dar după gol a fost dificil. După pauză am vorbit cu băieţii, am zis ‘calm, jucăm fotbal’, am schimbat ceva şi a fost mai bine. Cel mai important este că am înţeles că putem juca împotriva acestei echipe. După primul gol, riscul pentru noi este că Steaua are jucători cu mare viteză, Man, Tănase, Coman, Gnohere şi Moruţan… Am jucat bine pe marcaj preventiv în repriza a doua.. Viaţa e ciudată. Sper că după acest meci Craiova va avea mentalitate şi atitudine bună tot timpul", a declarat Mangia la Digisport.

Formaţia CSU Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, la care a fost omagiat Ilie Balaci. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică pe final, Junior Morais fiind eliminat, iar Cristian Bălgrădean a apărat un penalti.

Citește și: Inter a învins AC Milan, scor 1-0, datorită unui gol marcat în minutul 90+2

Au marcat Elvir Koljic ’50 şi Matteo Fedele ’72 pentru craioveni, respectiv Renato Kelic ‘8 (autogol) pentru FCSB.

În minutul 87, Cristian Bălgrădean a apărat un penalti executat de Koljic, acordat după un henţ în careu al lui Junior Morais. Junior Morais a fost eliminat.

Meciul a fost oprit în minutul 8, la scorul de 0-1, pentru ca spectatorii să-i aducă un omagiu fostului internaţional Ilie Balaci, decedat duminică dimineaţă. În cea mai mare parte a carierei lui de fotbalist, Balaci a purtat numărul 8 pe tricou.

Din nefericire pentru gazde, înainte, Kelici (CSU Craiova) a deschis scorul chiar în minutul 8, marcând în propria poartă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.