Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devoalări în direct ale lui Adrian Năstase: 'Situaţia din România este ÎNGROZITOARE'

adrian nastase

Semnal de alarmă tras de fostul premier, Adrian Năstase. În direct la Antena 3, fostul premier spune că ţara noastră se află într-o situaţie îngrozitoare. Năstase îi atacă dur pe europarlamentarii care au vorbit la Bruxelles despre situaţia politică din România şi anunţă că situaţia ar putea scăpa de sub control.

Citeşte şi: Primul caz în care un inculpat pentru abuz în serviciu a fost achitat:Decizia judecătorilor suceveni

"Este tulburător. Situaţia din România e îngrozitoare. Mergem să ne spălăm rufele în Uniunea Europeană. Noi am externalizat lupta pentru putere de la România la Bruxelles. Am ajuns la modelul din anii 90. Nu am reuşit să facem ce au făcut ungurii, grecii. Refacem drumul fanarioţilor către Bruxelles. ne dau cu linia la palmă şi că va trebui să mergem la locul nostru. ne arată mizeria unui segment din elita politică românească. Francezii înjură guvernul când sunt în străinătate?", a tunat Năstase în direct la Antena 3.

Şi asta nu e tot. Fostul premier s-a referit şi la situaţia din justiţia. "Noi dăm ocazia să fie judecători unor tipi care nu au funcţionat pe criterii morale absolute.", crede Năstase.

Citeşte şi: Procurorul Mircea Negulescu şi-a dat DEMISIA din magistratură

În final, Năstase a spus că România riscă să piardă toate avantajele pe care le-a avut până acum de pe urma Uniunii Europene. "Riscăm să pierdem şi micile avantaje din ultimii ani, din proiectele şi finanţările din Uniunea Europeană. privatizările nu au reuşit, multe din ele. Fondurile europene ar trebui să fie o sursă primodială pentru investiţii. Multe proiecte sunt blocate în diferite proceduri pentru abuzuri în serviciu. Preşedintele Iohannis are o răspundere istorică pentru a opri această involuţie. Rufe murdare sunt şi în alte ţări. Noi avem judecători cu probleme morale. ", a încheiat Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.