Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devoalări incredibile de la şefia CEC Bank: Cine vine la conducerea băncii de stat

CEC bank

Ies la iveală noi amănunte uluitoare din interiorul CEC Bank. Totul se întâmplă chiar înaintea terminării mandatului tehnocrat al lui Dacian Cioloş. Ministerul Finanţelor a confirmat că s-a demarat procesul de selecţie pentru viitorii noua membri ai Consiliului de Administraţie.

Citeşte şi: Traian Băsescu face iar dezvăluiri incendiare despre procurori din DNA

Dar cine se află în spatele acestor noi şefi? national.ro susţine că la una dintre cele mai ravnite companii de stat din ţara noastră s-ar afla influenta familie Rothschild. Această familie controleaza imperiul bancar din intreaga lume si care vrea să cumpere şi CEC Bank. Tehnocratii s-ar fi grabit sa 'radă' conducerea românească a instituţiei, iar o misterioasa firma de apartament din Voluntari va nominaliza pe cei care vor prelua managementul bancii.

Citeşte şi: OFICIAL Ăsta e divorţul anului în politică: 'Subiectul este epuizat' / VIDEO

Conform ministrului Finantelor, cei care vor sa conduca singura banca romaneasca ramasa pe piata se pot inscrie in aceasta cursa pana pe data de 4 ianuarie 2017, daca indeplinesc unele conditii obligatorii. Ministerul Finantelor a acordat contractul de recrutare a viitorilor manageri unei firme din Voluntari, Transeach International, condusa de un cetatean german, mai spune sursa citată. Firma de apartament care, dupa ce a castigat din partea Ministerului Energiei si contractul pentru recrutarea membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, l-au impins in fruntea listei pe Arielle Malard de Rothschild, fondator al Bancii de Investitii Rothschild & CIE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.