Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devoalări incredibile din Palatul Victoria: Cine 'face jocurile' în Guvern - DNA ar putea fi pe urmele lor

Inquam Photos / Octav Ganea
sedinta guvern

Ies la iveală dezvăluiri uluitoare despre doi oameni extrem de influenţi din Palatul Victoria. Cei doi ar face jocurile în Guvern şi nici unul dintre ei nu este Mihai Tudose. Se pare că aceştia ar fi vicepremierul fără portofoliu, Marcel Ciolacu, dar şi Felix Stroe.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

Jurnalistul Cătălin Tache spune că vremurile in care Catalin Voicu facea si desfacea orice in tara noastra se vor intoarce mai repede decat ne asteptam.  Guvernul Tudose are un vicepremier fara portofoliu, pe care chiar premierul l-a lasat in locul sau, la conducerea tarii, atunci cand a fost indisponibil. Iata insa ca modestia lui Marcel Ciolacu, care a acceptat sa acceada in guvern fara niciun minister la dispozitia sa directa este compensata de faptul ca, dupa cum deja o resimt pe pielea lor unii dintre ministrii nealiniati politic la gruparea vicepremierului, acesta este de facto „in tot si-n toate”, fiind tot mai fatisa influenta acestuia. Mai ales de cand a fost „legendat” drept viitorul ales la statului paralel pentru postul de viitor premier, la mare bataie cu Mihai Fifor, ministrul Apararii fiind totusi sprijnit atat de americani, cat si de partea „sanatoasa” a sistemului. Asa ca, de la Loterie la Otopeni si de la Sanatate la reciclabile, Marcel Ciolacu e-n tot si toate", spune jurnalistul în national.ro.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

Şi asta nu e tot. Se pare că vine tare din urmă şi celălalt vicepremier, Paul Stanescu. "Este un baron trecut prin multe in longeviva sa cariera politica, prudenta facandu-l sa apuce obiceiuri de nas de moda veche. Si intr-un fel este si normal, din moment ce numai din Fondul National de Dezvoltare Locala preluat de la Sevil Shhaideh are la dispozitie nu mai putin de 30 de miliarde de lei de impartit baronilor din teritoriu. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca prefera sa lucreze doar cu colaboratori apropiati din „clanul oltenilor”, asa cum este cunoscut in tot PSD-ul grupul de apropiati ai vicepremierului Paul Stanescu, se pare totusi ca imperiul pe care il controleaza acesta este deja prea mare pentru el. Pentru ca una este sa faci jocurile in Olt si alte cateva judete limitrofe si alta sa fii „stapanul banilor” pentru toata administratia din Romania! Asa ca, inerent, apar si „scaparile”…

Citește și: Mutare SURPRIZĂ! Ce MIȘCARE a făcut PRO TV-ul în prag de SĂRBĂTORI

Felix Stroe este însă, de departe „tinta in miscare” cea mai vizibila pentru procurorii anticoruptie. Mai ales ca acesta a preluat „copy-paste” modelul lui Catalin Voicu de a rezolva „de indata” orice „rugaminte” a vreunui partener de combinatii. Si dupa ce a mutat „toata Constanta” pe posturi de conducere la Bucuresti, la Ministerul tarnsportuilor, Felix Stroe este in grafic si cu schimbarile d ela CFR. Cel d ela stat, ca doar nu o strica tocmai combinatiile rivalului privat. Ramane de vazut ce va iesi cand isi vor infrunta fortele doi „titani” ai guvernarii pesediste precum Marcel Ciolacu si Felix Stroe atunci cand va veni vremea „confuntarii” de pe Aeroportul Otopeni, care se apropie vertiginos", a încheiat jurnalistul, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.