Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru în trei județe din țară după vijeliile de duminică noapte: Oameni răniți, acoperișuri smulse și mașini distruse

breaking news

Un panou a căzut peste o mașină în care se aflau patru persoane, între care doi copii, peste alta a căzut un foișor din curte, iar un geam trântit de vânt s-a spart și a rănit un om din Drobeta Turnu Severin, acestea fiind doar o parte a dezastrelor codului roșu, din Mehedinți, scrie Mediafax.

Reprezentanții ISU Mehedinți au anunțat că, în timpul nopții de duminică spre luni, din cauza manifestărilor codului roșu de ploi și vijelii, mai multe acoperișuri de bloc au fost luate de vânt și mai mulți copaci au căzut peste autoturisme.

„Patru persoane au necesitat îngrijiri medicale acestea fiind transportate la UPU de către echipajele de Ambulanță. În localitatea Șimian, pe Calea Hinovei, un panou a căzut peste un autoturism în care se aflau patru persoane (doi adulți și doi copii). După acordarea primului ajutor medical celor doi adulți, care au suferit traumatisme, aceștia au fost transportați la spital. Cei doi copii nu au necesitat îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Tot în localitatea Șimian, un foișor din lemn a căzut peste o persoană, iar în Drobeta Turnu Severin o persoană a avut nevoie de ajutor, după ce fereastra locuinței în care se afla a fost spartă, în urma căderii unui panou.

Confruntare GREA în Justiție - Horodniceanu și Bulancea se LUPTĂ pentru funcția de procuror european

În județul Olt zeci de copaci și stâlpi au căzut și au avariat mai multe mașini, din cauza rafalelor de vânt din noaptea de duminică spre luni, când a fost cod roșu de vijelii și ploi.

Astfel, în Slatina, doi copaci au căzut peste două mașini parcate, iar pompierii au intervenit pentru a îndepărta crengi de copaci și bucăți de acoperiș, pentru a elimina riscurile producerii unor dezastre, pe mai multe străzi din oraș.

Probleme din cauza vijeliilor au fost și în orașul Caracal și în comuna Morunglav, din cauza copacilor și stâlpilor care au căzut peste mașini și au blocat străzi.

În județul Dolj, pompierii au degajat 19 copaci căzuți pe carosabil și mașini în mai multe zone din Craiova, între care și la Spitalul nr. 1 Craiova și la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova.
Acoperișul unui bloc căzut a afectat o conductă de alimentare cu gaze naturale.

Probleme au fost și în localitățile Filiași, Dăbuleni, Radovan, Moțăței, Ghindeni, din cauza copacilor celor peste 20 de căzuți pe carosabil.

În Mehedinți, Olt și Dolj, în timpul nopții de duminică spre luni, meteorologii au emis cod roșu de ploi, vijelii și grindină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.