Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU la o fabrică: Mai multe persoane sunt rănite în EXPLOZII, altele au fost evacuate! Se intervine și cu un elicopter SMURD / VIDEO

Facebook

UPDATE

Incendiul izbucnit marţi după-amiază la o fabrică de vopseluri din Orăştie a cuprins o hală cu patru niveluri, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, iar pompierii din Hunedoara au chemat în sprijin echipaje din judeţele Sibiu, Alba şi Gorj. De asemenea, a fost activat sistemul de alarmare a populaţiei din Orăştie, fabrica aflându-se la marginea oraşului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda, a declarat pentru News.ro că focul de la fabrica de prelucrare a vopselurilor din Orăştie arde pe o suprafaţă de 5.000 metri pătraţi.

Citește și: ATENȚIE! Sumă RECORD pusă de FBI pe capul unui român! Cine este și ce a făcut

”Este o hală cu patru niveluri, în total ard aproximativ 5.000 metri pătraţi. Este un incendiu generalizat", a precizat ea.

Potrivit acesteia, persoana rănită în incendiu este un bărbat de 27 de ani, care a suferit arsuri de gradul patru şi se află la Unitatea de Primiri Urgenţe din Orăştie, dar cel mai probabil va fi transferat la Deva. S-a solicitat şi elicopterul SMURD, însă urmează să se stabilească dacă mai este sau nu necesară intervenţia acestuia.

Citește și: Dezvăluire interesantă! Sumă considerabilă plătită de Liviu Dragnea pentru a fi prezent la mormântul lui Avram Iancu

De asemenea, alte patru persoane s-au intoxicat cu fum, iar în momentul izbucnirii incendiului în hală se aflau doar cei cinci.

 

Pentru stingerea incendiului se intervine cu echipaje mărite, respectiv 30 de pompieri cu şapte autospeciale de stingere, iar ISU Hunedoara a chemat în sprijin şi echipaje din judeţele Sibiu, Alba şi Gorj. De asemenea, sunt si 14 jandarmi şi 12 poliţişti la locul incendiului.

Citește și: Simona Halep a primit o veste URIAȘĂ! Sunt în joc milioane de dolari

Fabrica este amplasată la marginea oraşului Orăştie, la aproximativ 700 de metri de locuinţe, iar în oraş a fost activat sistemul de alarmare a populaţiei, a mai spus sursa citată.

Știrea inițială

O persoană a fost grav rănită şi patru s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu produs, marţi după-amiază, la o fabrică de vopseluri din Orăştie, judeţul Hunedoara. Rănitul a fost transportat la spital, iar pompierii încearcă să stingă flacările.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, mai multe echipaje intervin la fabrica de vopseluri Terpena din Orăştie, unde s-a produs un incendiu.

Citește și: Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

Din primele informaţii, o persoană a fost grav rănită şi a fost transportată la spital, alte patru persoane fiind intoxicate cu fum.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii focului, iar pompierii încearcă să localizeze incendiul şi să-l stingă, scrie news.ro,

Citește și: După călătoriile studenților, CFR vine cu o nouă GRATUITATE!

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat că a existat o explozie urmată de incendiu, iar flăcările au cuprins întreaga hală.

”Intervenţia este dificilă din cauza flăcarilor mari, a temperaturilor ridicate din cauza arderii şi a degajărilor mari de fum”, au transmis reprezentanţii IGSU.

Citește și: Probleme serioase pentru GIGANȚII din telefonie! Ce jucător de-abia intrat pe piață oferă abonamente cu 2 euro

Pompierii hunedoreni intervin cu şase autospeciale de stingere, o autospeciala CBRN, un echipaj de prim ajutor SMURD si 4 ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judean Hunedoara.

La fata locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Citește și: SURPRIZĂ! Cum a obținut Mihai Fifor, propunerea PSD pentru Apărare, peste 100.000 de euro în mai puțin de o lună, în 2017 .

 

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.