Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru abonații Telekom și Nextgen: Portofoliul Dicovery, cu canalele Eurosport și cele de documentare NU mai sunt disponibile

www.eurosport.com
Eurosport

Întreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, nu va mai fi disponibil pentru abonații din rețelele Telekom și Nextgen. Totul se va întâmpla de la 1 ianuarie, când expiră contractul dintre cele două companii de cablu și firma care deține posturile de televiziune.

Eurosport le cere fanilor săi să pună presiune pe cei doi operatori de cablu pentru a-i convinge să semneze noi contracte.

Citește și: Se reclamă un abuz de proporții! Liviu Dragnea, caz unic!

”Către toți fanii noștri, abonați în rețelele Telekom și Nextgen:

Ne pare rău să vă informăm că, începând cu 1 ianuarie, întreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, nu va mai fi disponibil pentru voi.

În ultimele luni, am depus toate eforturile pentru a încheia un nou acord cu Telekom, dar, din păcate, în ciuda investițiilor noastre în conținut și drepturi sportive, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. Acest lucru înseamnă că nu veți mai avea acces la cele mai îndrăgite competiții difuzate pe Eurosport, printre care:

Citește și: Un candidat PNL dă cărțile pe față: ‘PSD este o caracatiță care se hrănește cu resursele statului!’

- Premier League (cu meciurile cluburilor Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Arsenal, atât de iubite în România);

- FA Cup;

- Cele patru turnee de Grand Slam (acolo unde marea campioană Simona Halep va lupta pentru cel de-al treilea titlu de Grand Slam);

- Circuitul ATP (unde jucători precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Tsitsipas sau Zverev luptă pentru trofee și pentru a atinge punctul culminant al sezonului - ATP Nitto Finals);

Citește și: Bomba-bombelor! I se dă dreptate lui Gigi Becali în marele război

- Jocurile Olimpice de Vară (unde Echipa Națională de Fotbal a României U21 visează la o finală și unde sportivii de la tenis, haltere, judo etc. vor lupta pentru cea mai mare recompensă a carierei de sportiv, medalia olimpică).

De asemenea, nu veți mai putea viziona emisiunile noastre de divertisment inspirat din realitate, cum ar fi Test de supravieţuire în doi, Insula lui Bear Grylls, Goana după aur, Mașini pe alese pe Discovery Channel, Dermatologie de top (Dr. Pimple Popper), Regele Cofetarilor, Rochia perfectă pe TLC sau Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern și Mistere la muzeu pe Travel Channel, precum și toate emisiunile de pe celelalte canale din portofoliul nostru (Animal Planet, ID, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network).

Citește și: Se reclamă un abuz de proporții! Liviu Dragnea, caz unic!

Rămânem deschiși negocierilor de bună credință cu Telekom, pentru a vă readuce canalele și emisiunile preferate. Pentru a putea urmări în continuare posturile noastre, vă rugăm contactați Telekom la 021.404.1234 sau 0766.12.1234.

Canalele noastre sunt în continuare disponibile la toți ceilalți operatori.”, anunță Eurosport.

Citește și: Un candidat PNL dă cărțile pe față: ‘PSD este o caracatiță care se hrănește cu resursele statului!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.