Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru pentru CSA Steaua: echipa masculină de volei renunță la campionat din cauza problemelor cu banii

kuma.fm
volei

CSA Steaua trece prin probleme financiare severe. Cea mai elocventă dovadă: echipa masculină de volei a clubului din Ghencea s-a retras din campionat, informează Mediafax.

Citește și: INTERVIU Mircea Lucescu a vorbit cu Marius Tucă despre fotbalul românesc: 'E într-un moment critic' + ce părere are despre Halep și Hagi

Miercuri, 5 iunie, a avut loc la sediul FR de Volei o şedinţă în care s-au discutat datele viitoarei ediţii de campionat. Cu această ocazie s-a consemnat retragerea din Divizia A1 a echipei masculine Steaua, ocupanta locului şase din ultimul sezon şi medaliata cu bronz din 2018. Din câte se pare, Steaua se va înscrie în viitorul sezon în Divizia A2.

Steaua este al doilea club ca număr de titluri naţionale din istoria voleiului masculin românesc, cu 16 trofee. Pe prima poziţie se află Dinamo, cu 18. Şi Dinamo a trecut printr-un sezon mai delicat în urmă cu trei ani, când a retrogradat în Divizia A2, dar alb-roşiii şi-au revenit, iar în ultimul sezon au câştigat Cupa României. CSA Steaua a avut trei podiumuri la jocurile de echipă în sezonul trecut: locul I - polo masculin, locul II - rugby, locul III - polo feminin. La tragerea la sorţi a etapelor din campionatul 2019-2020 la volei masculin au fost luate astfel în considerare 11 echipe. În fiecare etapă, una dintre ele va sta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.