Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru Donald Trump: Fostul său consilier cooperează și TOARNĂ tot despre relațiile cu Rusia

Donald Trump

Fostul consilier pe probleme de securitate naţională al preşedintelui Donald Trump, Michael Flynn, cooperează cu Guvernul în ancheta procurorului special Robert Mueller, a anunţat vineri un judecător federal, relatează The Associated Press.

Flynn a pledat vinovat faţă de acuzaţia că a minţit FBI-ul în legătură cu contacte cu ambasadorul rus Serghei Kisliak, scrie news.ro.

Citește și: S-a aflat! Cât de bogat este secretarul de stat Raed Arafat și ce venituri are acesta

Judecătorul districtual Rudolph Contreras a anunţat în şedinţa în care general-locotenetul în retragere a pledat vinovat că Guvernul va decide cum va coopera acesta în mod efectiv în cadrul înţelegerii cu anchetatorii.

Fostul consilier al lui Trump a spus la tribunal că pledează vinovat şi nimic altceva.

"Accept decizia de a pleda vinovat", a declarat judecătorul Rudolph Contreras. "Nu va fi niciun proces", a adăugat el. Aceasta sugerează că acum Michael Flynn este dispus să coopereze cu anchetatorii. De altfel un comunicat emis ulterior menţionează faptul că fostul consilier a acceptat să coopereze cu justiţia, scrie agerpres.ro.

Citește și: Declaraţii incendiare făcute de omul săptămânii în Parlamentul European! Reacţii pe subiectele momentului

"Admit că acţiunile pe care le-am recunoscut astăzi în faţa tribunalului constituie o gravă eroare", a scris Michael Flynn într-un comunicat. "Decizia de a pleda vinovat şi acceptul de a coopera cu biroul procurorului special reflectă o hotărâre pe care am făcut-o în interesul superior al familiei şi ţării mele.Accept responsabilitatea deplină a acţiunilor mele", spune el în continuare.

Procurorul special Robert Mueller caută o eventuală coordonare între Rusia şi echipa de campanie a lui Trump cu scopul de a influenţa rezultatul alegerilor din 2016.

Citește și: Lovitură pentru Gabriela Firea! Refuzul care îi dă peste cap planurile .

Wall Street a căzut vineri după anunţul că fostul consilier al lui Donald Trump, Michael Flynn, a pledat vinovat pentru că a minţit anchetatori FBI. Astfel, indicele Dow Jones a pierdut 1,35%, Nasdaq - 1,92% şi S &P 500 -1,51%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.