Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU TOTAL După FCSB și Sepsi, a venit și rândul lui CSU Craiova să spună adio cupelor europene

Inquam Photos / George Calin
CSU Craiova cupa

Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu echipa albaneză KF Laci, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al competiţiei.

Universitatea fusese învinsă cu 1-0 în prima manşă.

Meciul de debut al antrenorului Laurenţiu Reghecampf nu a fost de bun augur, echipa fiind dominată o bună bucată de timp în prima repriză. Alb-albaştrii au jucat mai bine în repriza a doua, au dominat insistent pe final, dar nu au reuşit să înscrie golul care să ducă măcar partida în prelungiri, fiind lipsiţi şi de şansă.

Singura ocazie a gazdelor în prima repriză a fost una uriaşă, bosniacul Koljic ratând singur cu portarul (36).

Albanezii au legat mai bine jocul, graţie organizării şi tehnicii superioare, reuşind chiar să îşi creeze câteva ocazii. Roganovic (8) a tras de la distanţă, dar mingea a fost prinsă de Lazar, Malota (22) a ratat o situaţie mare, trimiţând pe lângă poartă din 3 metri, iar Mazrekaj (24) a executat bine o lovitură liberă de la 22 de metri, dar balonul a fost reţinut de Lazar.

Universitatea construit lent şi previzibil, astfel că ocaziile au întârziat să apară şi după pauză. Laci a avut prima oportunitate, dar Lazar a prins şutul de la distanţă al lui Mazrekaj (70).

Micuţul Gustavo a avut o ocazie decentă (78), lovind balonul cu capul de la 11 metri, apoi Cîmpanu (86) a şutat de la 30 de metri, dar Sherri a respins. Fedele a prins un şut bombă de la 40 de metri, dar mingea a lovit bara, iar apoi a ieşit în corner din Sherri (90+1). Ultima oportunitate a craiovenilor a fost o lovitură liberă de la 18 metri (90+3), dar Nistor a trimis pe lângă ţintă.

Universitatea a părăsit prematur competiţiile europene pentru al doilea sezon consecutiv.

Universitatea Craiova - KF Laci 0-0

Craiova, Stadion ''Ion Oblemenco''

Europa Conference League - turul al doilea preliminar (manşa a doua)

În prima manşă: 0-1.

Au evoluat echipele:

Universitatea Craiova: 1. David Lazar - 18. Ştefan Vlădoiu, 25. Valerică Găman, 23. Marius Constantin, 5. Bogdan Vătăjelu (14. Reagy Ofosu, 60) - 16. Dan Nistor, 6. Vladimir Screciu (8. Alexandru Mateiu, 69), 15. Ovidiu Bic (28. Alexandru Cîmpanu, 46) - 22. Gustavo Vagenin (21. Matteo Fedele, 85), 19. Elvir Koljic (20. Jovan Markovic, 69), 11. Nicuşor Bancu (căpitan). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Rezerve neutilizate: 13. Mirko Pigliacelli, 31. Denis Rusu - 4. Mihai Bălaşa, 24. Alexandru Mărieş, 27. Vasile Constantin, 33. Mihai Căpăţînă, 39. Ionuţ Mitran.

Laci: 1. Alen Sherri - 4. Marko Roganovic, 13. Renato Malota, 55. Aleksandar Ignjatovic (căpitan), 23. Bashkim Velija - 6. Juljan Shehu, 10. Regi Lushkja, 21. Ardit Deliu (31. Arber Deliu, 90+7) - 99. Dejan Zarubica (8. Klinti Qato, 87), 14. Mentor Mazrekaj (95. Iljasa Zulfiji, 90+7), 20. Saliou Guindo (7. Fatmir Prengaj, 90+2). Antrenor: Shpetim Duro.

Rezerve neutilizate: 98. Mario Dajsinani - 19. Arber Bytyqi, 22. Henri Sulovari, 33. Renato Ziko.

Arbitru: Mattias Gestranius; arbitri asistenţi: Mikko Alakare, Veli-Matti Leppanen; arbitru de rezervă: Joni Hyytia (toţi din Finlanda)

Cartonaşe galbene: Velija (10), Bic (21), Shehu (67), Zarubica (82), Mazrekaj (90+3).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.