Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezbaterea dintre Donald Trump și Joe Biden produce surprize mari la casele de pariuri

NBC News
Donald Trump Joe Biden

Prima dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden, aflați în cursa pentru Casa Albă la alegerile din 3 noiembrie, pare să fi afectat puternic șansele Președintelui Statelor Unite ale Americii de a fi reales. Biden este cotat acum cu 60% șanse pe Betfair Exchange, conform unui comunicat.

Citește și: Se conturează un duel exploziv la parlamentare: Gabriela Firea VS Victor Ponta, posibili capi de listă în București / SURSE

Șansele lui Trump au scăzut la 40%, Biden a atras 70% dintre pariurile făcute în timpul confruntării. Pe victoria lui Biden sunt pariați 41,6 milioane de euro, informează Mediafax.

Candidatul democrat a intrat în dezbaterea de astăzi cu o cotă de 1,8 pe Betfair Exchange (56% șanse de câștig) și a terminat confruntarea cu o cotă de 1,66 (60%), reușind să atragă pe candidatura sa pariuri de 1,1 milioane de euro chiar în timpul înfruntării cu Donald Trump.

De cealaltă parte, candidatul republican a scăzut de la o cotă de 2,38 (43%) la una de 2,5 (40%) ca urmare a dezbaterii.

Trump a reușit să atragă doar 30% din suma pariată în timpul dezbaterii, însă conduce în continuare în topul sumelor totale pariate pe Betfair Exchange de la deschiderea cursei prezidențiale, cu peste 60 de milioane de euro atrași în pariuri pe candidatura sa, în comparație cu 41,6 milioane de euro, suma totală pariată pe Joe Biden.

Paul Krishnamurty, expert în pariuri politice, a explicat pentru Betfair: „Trump are nevoie în acest moment să aducă de partea sa 2-3% din electorat, însă nu cred că a reușit acest lucru sau că măcar a încercat. De cealaltă parte, Biden se poziționează foarte diferit față de Hillary Clinton și caută să sublinieze legăturile sale cu clasa muncitoare. Biden a punctat: A fost o declarație de campanie foarte bună!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.