Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezbateri încinse pe starea de alertă. Victor Ponta: Dăm puteri Guvernului care spune că dacă strănuți ai dosar penal? / Liberalii: Sunteți mai populiști ca PSD

Facebook
camera deputatilor plen

Deputații Pro România nu votează legea stării de alertă, a anunțat miercuri în plenul Camerei Deputaților liderul formațiunii, Victor Ponta.

„Suntem singurul grup care am anuntat ca vom vota impotriva. Procedam gresit fata de oameni. Dupa 60 de zile de stare de urgenta sunt suficient de responsabili si constienti de pericol. Este o abordare total gresita. Trebuie sa reluam economia. Din păcate, această lege pe care astăzi o supuneţi la vot nu reporneşte România şi păstrează România într-o stare aşa de amorţeală, într-o anestezie generală şi într-un haos în care oamenii nu ştiu exact ce au voie şi ce nu au voie să facă, nimeni nu ştie în acest moment - ieşim din ţară, nu ieşim din ţară, intrăm în carantină, nu intrăm în carantină, deschidem terase, nu deschidem terase. Este o lege care da foarte multe puteri guvernului care spune ca daca stranutati aveti dosar penal”, a zis Ponta.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a replicat: „Cei de la Pro Romania sunt mai populisti si iresponsabili chiar si decat cei de la PSD”.

Citește și: Parlamentul a decis: Alegerile locale se organizează în cel mult 6 luni de la expirarea stării de alertă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.