Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezinfecţie pentru coronavirus cu elicopterul, într-o comună din județul Vrancea

Dmitriy Vinogradov / Sputnik
elicopter rus

Reprezentanţii Primăriei Suraia au efectuat, joi, cu ajutorul unui elicopter, dezinfecţie în toate localităţile din comună, pentru a preveni transmiterea infecţiei cu COVID-19, a anunţat edilul Vasile Grosu.

Potrivit acestuia, acţiunea a fost posibilă cu ajutorul unui "fiu al satului", care a pus la dispoziţia comunei, gratuit, elicopterul, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

"Avem un fiu al satului care e proprietar de elicoptere şi s-a oferit să ne facă acest serviciu. Băiatul, care se afla în trecere cu elicopterul prin localitatea noastră, a venit cu această ofertă gratuită, iar noi i-am pus la dispoziţie soluţia dezinfectantă. Am încercat şi această variantă. Eficienţa acestei acţiuni o să o vedem pe parcurs", a declarat, pentru AGERPRRES, Vasile Grosu.

Săptămâna trecută toată comuna a fost dezinfectată terestru.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

"Am dat cu dezinfectant terestru, cu utilaje din localitate. Cei care lucrează în agricultură ne-au oferit patru-cinci utilaje şi am dat pe toate drumurile din localitate cu dezinfectant. Vom repeta aceste dezinfecţii, terestru, nu cu elicopterul, pentru că nu ne-am permite. A fost o ocazie unică", a spus primarul.

Primăria Suraia are, oficial, aproximativ 5.000 de locuitori, mulţi dintre aceştia plecaţi în străinătate.

Vezi și: Momente EMOȚIONANTE la Galați - Asistenta hărţuită de vecini, așteptată cu flori și aplauze de militari (VIDEO)

Vasile Grosu a precizat că, în prezent, circa 80 de localnici care au revenit din străinătate se află în izolare la domiciliu şi unul singur în carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.