Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deznodământ TRAGIC: Un nume celebru a DISPĂRUT, după moartea cunoscutului senator Verestoy Attila

www.agerpres.ro
Verestoy Attila

Clubul HC Odorheiu Secuiesc a anunţat că se retrage din Liga Naţională de handbal masculin, fapt confirmat şi de Federaţia Română de Handbal.

''Vă aducem la cunoştinţă retragerea din Campionatul Naţional - Liga Zimbrilor a clubului HC Odorheiu Secuiesc datorată problemelor financiare apărute. Astfel conform Art. 32 din RODCNH 2017-2018, următoarele jocuri programate vor fi considerate neprezentări şi omologate cu 10-0 pentru adversari'', a anunţat FRH pe site-ul său oficial.

Citește și: Visul frumos s-a terminat: Ce s-a întâmplat cu Simona Halep, după înfrângerea în fața lui Wozniacki, din finala Australian Open

Clubul harghitean a luat această măsură din cauza faptului că l-a pierdut pe ''fondatorul şi sponsorul lui principal'', Verestoy Attila.

''Ultimele zile au trecut cu căutarea soluţiilor de supravieţuire. În prima fază, clubul a înştiinţat jucătorii că nu mai poate asigura continuarea la acelaşi nivel financiar ca şi până acum. Handbaliştilor le-a fost permis să-şi caute o echipă nouă, au fost declaraţi jucători liberi. În faza a doua am cerut ajutorul autorităţilor locale. Echipa a purtat şi până acum numele oraşului, şi a dus renumele şi faima sa în ţară şi peste hotare'', a anunţat clubul, potrivit Agerpres.

Citește și: Explicațiile înfrângerii! O celebră fostă jucătoare, fană a Simonei Halep, dezvăluie motivele eșecului de la Australian Open: 'Darren Cahill se temea de asta'

''Analizând starea financiară, şi constatând că viitorul lui HC Odorhei nu este garantat, conducerea a trebuit să ia o decizie imediată. Perspectiva sezonului de primăvară fiind una foarte nesigură, singura soluţie a fost retragerea echipei din Liga Naţională. Ne rămân rezultatele obţinute, medaliile cucerite, ridicarea Cupei Challenge deasupra capului'', a precizat HC Odorhei.

HC Odorhei ocupa locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale după 15 etape, cu 32 de puncte, după CSA Steaua Bucureşti, 34 puncte, şi SCM Poli Timişoara, 32 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.