Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire de senzație în Argentina - Maradona a fost îngropat fără inimă pentru a nu-i fi furată

Maradona

Nelson Castro, medic și jurnalist din Argentina, a dezvăluit în cartea sa că Diego Maradona a fost îngropat fără inimă. Acest lucru s-a întâmplat din două motive: pentru a evita ca aceasta să îi fie furată din sicriu și pentru a fi studiată deoarece ar fi mai mare decât în mod obișnuit.

Pe 25 noiembrie se va împlini un an de la dispariția lui Diego Maradona, însă apar noi controverse în jurul morții sale. Una dintre ele a fost lansată de medicul Nelson Castro în cartea pe care a scris-o, intitulată „Sănătatea lui Diego: povestea adevărată”. Acesta susține că a reușit să acceseze fișiere secrete și documente nepublicate despre Maradona.

Într-un interviu de promovare a cărții sale, Castro a făcut o dezvăluire neașteptată: „Exista un grup de suporteri ai echipei Gimnasia care plănuiau să îl dezgroape și să îi extragă inima. S-a aflat că acest lucru urma să se întâmple, așa că i s-a extras inima înainte de înmormântare pentru a evita un episod neplăcut și pentru o studia deoarece acest organ este foarte important în stabilirea cauzei morții lui Maradona”.

Doctorul a explicat și de ce inima lui Maradona a ajuns obiect de studiu. „Inima lui cântărea jumătate de kilogram, în timp ce o inimă normală are 300 de grame. Avea inima mare din cauza insuficienței cardiace și a bolii cardiace de care suferea”, susține Castro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.