Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire EXPLOZIVĂ: Bruxellesul impune Guvernului o 'nouă cenzură'. Ce vrea să se mușamalizeze

pixabay.com
divers, umbra

Politistii de frontiera prind tot mai multi „refugiati” ilegali la granitele tarii, dar in urma „prelucrarilor” informative venite de la Bruxelles, autoritatile romanesti ezita tot mai mult sa faca publice noile „capturi”, fiind tinute „la secret”, scrie Catalin Tache intr-un articol publicat in National.

Mai mult, din informatiile intrate in posesia ziarului, la Gheorgheni ar fi avut loc un nou episod sangeros din razboiul care se poarta in inima Transilvaniei intre minoritarii maghiari si „hoardele” tiganesti din zona.

DNA își caută salvarea la Curtea Constituțională

„Din nou s-a recurs insa la o musamalizare de urgenta, tocmai pentru ca mai-marii Comisiei Europene sa nu „urecheze” din nou autoritatile de la Bucuresti ca ar crea „isterie”. Si cu toate ca, desi explicita, politica Bruxelles-ului in acest sens este greu de descifrat, si mai de neinteles insa este pozitia guvernantilor romani, care se supun cu ochii plecati „omertei” impuse de niste comisari europeni care, probabil, inca mai viseaza la crearea „Eurabiei”…”, continua Tache.

„Sa nu se afle, este principiul calauzitor al celor care impun „noua cenzura” de la Bruxelles si pe care autoritatile noastre il respecta fara sa cracneasca”, concluzioneaza jurnalistul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.