Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRE: Legătura dintre PSD şi violenţele de la protestele anti-Ponta

marian_lakatos

Mii de oameni au participat sâmbătă la un miting anti-Ponta în centrul Timişoarei. Protestul nu a fost lipsit total de incidente. Un tânăr a lovit un cameraman al RTV, iar Jandarmeria a aplicat amenzi. Surprinzător, cel care a lovit cameramanul este fiul unui consilier PSD.

"Zeci de protestatari" amendaţi au fost de fapt cinci. Cu doar penal pentru lovirea cameramanului s-a ales Marian Dragan Lakatoş (foto: pressalert.ro), fiul unei consiliere PSD din comuna Variaş, localitatea în care, în aceeaşi zi, Victor Ponta a avut o întâlnire cu activul de partid din regiune. Conform mamei sale, tânărul de 18 ani a plecat de acasă şi trăieşte în Timişoara.

Dragan Lakatoş povesteşte cum s-au petrecut lucrurile din perspectiva sa. „L-am rugat pe colegu (n.r. cameramanul RTV) să nu mai filmeze. Mi-au venit mai multe camere în faţă şi fiind un pic recalcitrant am dat cu mâna spre cameră. Probabil că el s-a speriat şi a tras de cameră. Ăsta a fost evenimentul din punctul meu de vedere”, a declarat tânărul care s-a ales cu dosar penal pentru „Adevărul”.

Întrebat dacă nu s-a gândit că gestul său lasă loc de interpretări, ţinând cont de calitatea mamei sale de consilier local PSD, tânărul a confirmat că nu este într-o relaţie bună cu mama lui. „Eu nu am mers cu gândul să fac scandal. Am mers cu gândul să văd ce se întâmplă. Eu cu mama, cu consilier, cu asta, nu am treabă pentru că eu sunt plecat în oraş”, a mai spus tânărul, din grupul căruia a făcut parte şi Cristian Tase, un bodyguard din oraş. Întrebat cum comentează acuzele celor care susţin că a fost în Piaţa Operei la comanda PSD, Dragan Lakatoş a respins acuzaţiile. „Nici nu se pune problema. Nu fac lucruri murdare de genul ăsta pentru 50 de lei sau un milion pentru că nu îmi plătesc nici amenda. Nici gând de plătit sau ceva. În afară de mama nu cunosc pe nimeni din PSD”, a mai declarat Dragan Lakatoş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.