Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRE 'Procurorul general are coloană oficială pe semnătura lui Oprea'/ AUDIO

exploziv

Scandalul cu ministrul de interne este abia la început. De la accidentul căruia i-a căzut victimă un polițist de la Brigada Rutieră și până azi au început să se audă lucruri despre care Gabriel Oprea nici nu se gândea vreodată că ajung să fie dezvăluite. O bombă a fost dezvăluită și de Marian Vanghelie. Acesta afirmă că vicepremierul este susținut de o încrengătură cu tendințe mafiote chiar de la vârful Parchetului General, al cărui titular s-ar bucura de avantajele oferite de Gabriel Oprea. Iată acuzațiile GRAVE lansate de edilul de la Sectorul 5:

Vezi și: Oprea va DEMISIONA sau va fi REVOCAT

*****

Cum vedeți situația în care s-a ajuns în momentul acesta, în care a ajuns vicepremierul și ministrul de interne Gabriel Oprea?

Din păcate a trebuit să moară un om, un băiat tânar, ca să ne dăm seama că am pus un om paranoic la Ministerul de Interne. Dacă am face o analiză din momentul în care a intrat în politică acest personaj, ne-am putea da seama ce făcea pe perioada lui Adrian Năstase acest personaj împreună cu procurorul general din acea vreme. Și ne-am da seama că toate demersurile pe care le făcea în acea vreme și de toate nenorocirile pe care le-a practicat.

Și atunci presa știa exact ceea ce face și toată lume l-a lăsat în pace.

Am putea face o analiză și de când este în această funcție împreună cu acest prim-ministru Victor Ponta care de fapt este finul lui. Putem deci să ne dăm seama că împreun cu Victor Ponta și cu procurorul general fac toate nenorocirile din România și își permit să facă toate nelegile cum s-ar zice.

Aș da un mic exemplu – faptul că a reușit într-o singură oră sau două să acopere groapa cu pământ și cu asfalt, adică probele pe care procuratura ar trebui să le verifice, vă dați seama în ce filme suntem.

Își permite aceste lucruri pentru că are o relație cu procurorul general, i-a dat pe semnătura lui coloană oficială procurorului general, în care să aibă girofar și să aibă motociclist și mașini antemergător și își permite să numească procurori în funcții datorită relației pe care o are cu Ponta și cu procurorul general.

Stați puțin că astea sunt cam grave. Adică procurorul general al României în momentul ăsta... a folosit cu aprobarea vicepremierului coloane oficiale?

Păi vedeți că este cu aprobarea domnului ministru Oprea. Vă rog să verifcați și să vedeți că procurorul general, în baza relațiilor interumane pe care le are cu premierul și cu Gabriel Oprea, ministrul de Interne, are și dânsul coloană. Deci verificați aceste lucruri... tocmai că domnul Oprea propunea oameni care să fie în funcție şi în anumite județe cine să fie prim-procurori, pe care să poată să îi coordoneze. Și după cum cred că știți, domnul Oprea, prin anumite servicii pe care le-a condus, fie la Armată, fie la 2 și un sfert, a reușit să țină atât oameni din procuratură, cât și oameni din justiție să îi țină în mână și să stabilească pe cine să condamne și pe cine nu trebuie să condamne.

Sunt lucruri care se cunosc, dar nimeni nu vrea să discute de el datorită faptului că până acum a reușit să țină o mare parte din presa din România în mână.

Ce ar trebui să facă în continuare, ținând cont la circumstanțele la care s-a ajuns... președintele i-a cerut să clarifice, mulți îi cer demisia... Ce ar trebui să facă?

Ce ar trebui să facă Oprea? Păi, domnule, el nu are o onoare. Păi onoarea pe care o discută acest personaj sinistru, care a lăsat numai nenorociri în viața lui... plecând de la faptul că a fost bodyguardul lui Miron Cozma, ducându-mă până la toate nenorocirile pe care le făcea cu Bitner pe perioada lui Adrian Năstase, ducându-mă la toate arestările și ceea ce a făcut cu o mare parte cu justiția din România în timp, acest om nu poate să existe.

Eu mă mir cum a reușit să existe și cum oameni serioși din instituțiile statului au putut să-l suporte. Eu nu cred că se pune problema ca acest personaj mizerabil să își dea demisia, cred că se pune problema ca președintele României, pentru că prim-ministru nu avem din păcate,  să îl demită, să caute toate formele să îi ceară demisia acestui gunoi.

Bun... în eventualitatea în care ar demisiona sau ar fi demis/revocat cum ar evolua viața politică pentru că se știe că UNPR e un fel de balama în momentul ăsta și îl vor și cei de la PNL și cei de la PSD. Cum se va aranja?

Viața politică ar începe să funcționeze într-un mod democratic. Viața politică nu ar mai trebui să fie ținută în mână de un personaj sinistru care să șantajeze parlamentari ai României, care să poată el să beneficieze de avantaje în Parlamentul României și în Guvernul României prin anumite amenințări și cu anumite promisiuni că îi salvează cu problemele in justiție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.