Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri ale avocaţilor dintr-un celebru dosar: 'Am găsit pasaje care nu corespund realităţii'

ciocanel judecator

Dezvăluiri incredibile ale avocaţilor dintr-un dosar cu implicaţii la cel mai înalt nivel. Aceştia spun că s-au găsit pasaje foarte importante care nu corespund realităţii. Este vorba despre dosarul "Şantaj la Antene" despre care avocatul Ion Cazacu, reprezentantul lui Sorin Alexandrescu, spune că a început transcrierea a 1.500 de interceptări telefonice aflate pe 9 CD-uri și că deja a găsit diferențe între varianta audio și transcripturile DNA. Judecătorul le-a pus în vedere ca până la termenul din 28 aprilie să depună la dosar toate convorbirile în care au identificat nereguli de consemnare.

Citeşte şi: Islamul e religia cu cea mai rapidă răspândire

„Am depus o serie de transcrieri în care apar cuvinte interpretate altfel. Într-o asemenea situație vocea clientului meu apare în interceptare, dar nu a fost consemnată de procuror. Sunt în curs de audiat 1.500 de interceptări aflate pe 9 CD-uri. Nu am putut să consemnăm tot, nu aveam cum, fizic, e un volul uriaș de muncă”, a declarat avocatul Ioan Cazacu, conform vocea.biz. Judecătorul le-a pus în vedere avocaților să depună cu o săptămână înainte de termenul din 28 aprilie toate interceptările în care au găsit nereguli de transcriere.

Citeşte şi: Cristina Neagu a ajuns în Cartea Recordurilor: Ce performanță a reușit

În dosarul „Șantaj la Antene”, Curtea de Apel București i-a găsit vinovaţi de complicitate la şantaj pe Camelia şi Dan Voiculescu, însă primeia i-a suspendat executarea pedepsei, iar celui din urmă i-a contopit pedeapsa cu executare cu cea de 10 ani din dosarul ICA. Cea mai mare pedeapsă din dosar a primit-o Sorin Alexandrescu, de 3 ani şi 6 luni de închisoare, în timp ce Antena Group a fost obligată să plătească 350.000 de lei, amendă penală pentru şantaj în formă continuată, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.